Teade

Collapse
No announcement yet.

tda2050

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tda2050

Probleem siis selline,et takisti mis on ette nähtud 2,2 oomi läheb kuumaks .Takisti läheb kuumaks aind siis kui ma ühendan võimendi taha s90 see on 4 oomi .Proovisin ka teise kõlariga , see oli mingi vene lairiba valjukas 3gd kah,4 oomi ja selle kõlariga takisti kuumaks ei läind. Milles võib viga olla ? Skeemi valmistasin selle järgi http://home.eunet.cz/rysanek/pdf/tda2050.pdf

Originally posted by sordio@Mar 4 2005, 16:30
    Probleem siis selline,et takisti mis on ette nähtud 2,2 oomi läheb kuumaks .Takisti läheb kuumaks aind siis kui ma ühendan võimendi taha s90 see on 4 oomi .Proovisin ka teise kõlariga , see oli mingi vene lairiba valjukas 3gd kah,4 oomi ja selle kõlariga takisti kuumaks ei läind. Milles võib viga olla ? Skeemi valmistasin selle järgi http://home.eunet.cz/rysanek/pdf/tda2050.pdf
    S90 ga läheb genereerima, montaaz kehv, 3,5 jalal puudu või kehvad 100n konded, lairibaga ei lähe kuna sel pole filtreid sees.
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Paiguta toitejalgadele võimalikult kivi juurde 220nF 250V konded vasta maad.Kui ei aita, siis unusta S-90 ära.Mõni kivivõimendi ei tahagi filtreid omava kõlariga ilma genereerimata töötada(nähtavasti on võimendi montaazhplaat halvasti kujundatud).
      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
      Projektide pildid
      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Ma mõõtsin üle selle takisti ja tuli välja et see on 2,2 oomi asemel 2.4 oomi kas see võib ka mõjutada seda, et võimendi genereerima läheks.

Comment

nu ma kyll ei usu et see nii väike takistuse erinevus midagi oluliselt muudab....kuna tegu ikkagi oomidega.....oleks veel et 2,2 kilooomi asemel on 2,4

Comment

Sul ei ole viga antud ahelas!Seal võib vabalt olla ka 4,7 oomi, kuid ilma selle takistita(konde otse vasta maad) põleb võimendi hetkega.Vaata ikka toite poole.Ning sisendi juhtned(ka trükkplaadil) hoia väljunditest võimalikult eemal, kasuta ekraneeritud juhtmeid otse kivi jalgade pealt.
            Projektide pildid

Comment

palju sul praegu sellesse kivisse toidet peale jooxeb mitu volti....äkki on liiga palju pinget nelja oomise kõlari mängitamisex???

Comment

ei ole asi pinges, enne juba mainiti, et probleem on ilmselt genereerimises ja seda kõrgetel sagedustel, sest madalatel sagedustel on konde takistus suur ja pole voolu, mis suudaks seda takki kuumutada. võid muidugi üritada väljundisse enne seda taki-konde ahelat pisikese induktiivsuse panna mõni µH ja toitekondedele keraamilised konded peale. veel parem, kui need koned saaksid otse kivi toitejalgadele
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Mulle tundub et viga on massi ühendustes, sisendi mass peab küll olema väljundi massiga ühenduses, kuid sisendi massi juhet mööda ei tohi joosta massi 100n kondede ja too 4,2 ohm 100n konde vool. Muidu tekitad sa automaatselt ostsillaatori.
                  Võid proovida ka 10n või alla selle kondet(mida suurem too konde on seda vähem kõrgeid sa saad) klemmide 2 ja 4 vahel.
                  Muidu Tda2050 nd on täiesti OK võim kui eeltoodut silmas pead.
                  Maailm oleks puhas ja süüta
                  kui poleks õllejogurtit
                  - Õ.Õ.

Comment

Kas kõlari maajuhtme vedasid ilusti toiteplokki toitelüütide külge ?
                    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Paiguta toitejalgadele võimalikult kivi juurde 220nF 250V konded vasta maad

proovisin selle varjandi ära ei aidanud takisti ikka kuumeneb

Kas kõlari maajuhtme vedasid ilusti toiteplokki toitelüütide külge

ja kõlari maa juhe on ikka toitelüüdi küljes.

Comment

Imelik et kõik sai tehtud nii nagu datasheetil 4 leheküljel on ja ikka läheb genereerima ,on muidu keegi selle kiviga võimendiga s90 toitnud ,kas ta üldse kõlbab selleks.

Comment

Sai kunagi tehtud antud kividega sildvõimendi(üle 60W@8oomi).Esimene variant hakkas ka genereerima just halvasti planeeritud trükkplaadi tõttu.Sai toitesse lisatud kondensaatorid just otse kivi toitejalgade peale.Teine variant hakkas ilusti tööle ning S-90 kõlareid (2 jadas) raputas ilusti.
                          Projektide pildid

Comment

Originally posted by sordio@Mar 7 2005, 18:52
                            Imelik et kõik sai tehtud nii nagu datasheetil 4 leheküljel on ja ikka läheb genereerima ,on muidu keegi selle kiviga võimendiga s90 toitnud ,kas ta üldse kõlbab selleks.
                            Enamik datasheedi plaate kehvad, võta LM1875 plaat eeskujuks, mõistlikum.
                            VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Just präegu proovisin ma oma tda2050 alaldi taga alaldi ise annab välja 1A ja on 18 w proovisin 6v juures ,mängis ilusti s90 ga ja takisti ka ei kuumenend .
                              Arvatavasti oli ikka liiga kõrge toite pinge süü. Ennem toitis mul seda võimendit ka üks toiteplokk millele ma arvutasin vahele takisti ,millegi pärast takisti ei vunktsioneerind nii nagu arvutuses ja kivi toite jalgadel oli pinge + - 27 v selle ma mõõtsin alles äsja ja arvatavasti on see selle süü.

Comment

Working...
                              X