Teade

Collapse
No announcement yet.

tda2050

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Avalda oma takisti arvutuse saladus.....
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Pinge mis ma konden saatorilt saan on 27 v kuna on vaja saada 22v siis on 5v vaja maha saada ,kuna kivi ise kannatab 5A tugevust voolu siis lihtsalt jagan vastus 5v 5A vastus on 1 oom et saada vatid mis takistil peavad hajuma siis korrutan vastus on 25w
      ehk on siis vaja 1 oomist takistit millel hajuks võimsus 25 w

Mina arvutasin asja nii välja.

Comment

Originally posted by sordio@Mar 8 2005, 14:12
        Pinge mis ma konden saatorilt saan on 27 v kuna on vaja saada 22v siis on 5v vaja maha saada ,kuna kivi ise kannatab 5A tugevust voolu siis lihtsalt jagan vastus 5v 5A vastus on 1 oom et saada vatid mis takistil peavad hajuma siis korrutan vastus on 25w
        ehk on siis vaja 1 oomist takistit millel hajuks võimsus 25 w

Mina arvutasin asja nii välja.
        Loogika täiesti vale, mida kivi siis teeb kui 5A asemel tarbib 100mA, arvuta ka
        siis pinge. Takistiga saad pinged madalamaks püsiva koormuse korral, aga siin
        kõigub muusika taktis.
        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

pm saaksid sedasi takiga pinge alla küll, aga siis peab peale takki ka stabilitron olema. saaksid toa soojaks :lol:
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Kuidas oleks siis võimakik ilma takistita pinge alla viia

Comment

Originally posted by sordio@Mar 8 2005, 17:56
              Kuidas oleks siis võimakik ilma takistita pinge alla viia
              Kõige parem õige pingega trafo leida, stabilisaatori kasutamist võimsusvõimendis
              mina ei poolda, pealegi sellele kivile paras väike trafo on kindlasti odavam kui
              stabilisaatorid ehitada. Olemasolev trafo sobib näiteks LM3886-le.
              VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

No alati on võimalus PWM-iga stabilisaatorit kasutada, nt. kivi KA7500 ja lülitiks transistor IRFZ44N.Olen kasutanud ja korraliku filtri korral ei sega võimendit.Kasutegur küündib 96%ni 100W koormuse juures.Kasutasin 45kHz taktsagedust ning muutsin impulsi kestust.Kui soovid, siis saad alati panna stabilisaatori väljundpinge otseselt sõltuma võimendi väljundpingest(võimendi klass BF ning EF).
                The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                Projektide pildid
                Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

pane 2w takisti
                  *High Voltage*

Comment

Working...
                  X