Avalda oma takisti arvutuse saladus.....
Teade
Collapse
No announcement yet.
tda2050
Collapse
X
-
The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
-
Pinge mis ma konden saatorilt saan on 27 v kuna on vaja saada 22v siis on 5v vaja maha saada ,kuna kivi ise kannatab 5A tugevust voolu siis lihtsalt jagan vastus 5v 5A vastus on 1 oom et saada vatid mis takistil peavad hajuma siis korrutan vastus on 25w
ehk on siis vaja 1 oomist takistit millel hajuks võimsus 25 w
Mina arvutasin asja nii välja.
Comment
-
Originally posted by sordio@Mar 8 2005, 14:12
Pinge mis ma konden saatorilt saan on 27 v kuna on vaja saada 22v siis on 5v vaja maha saada ,kuna kivi ise kannatab 5A tugevust voolu siis lihtsalt jagan vastus 5v 5A vastus on 1 oom et saada vatid mis takistil peavad hajuma siis korrutan vastus on 25w
ehk on siis vaja 1 oomist takistit millel hajuks võimsus 25 w
Mina arvutasin asja nii välja.
siis pinge. Takistiga saad pinged madalamaks püsiva koormuse korral, aga siin
kõigub muusika taktis.VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
-
Originally posted by sordio@Mar 8 2005, 17:56
Kuidas oleks siis võimakik ilma takistita pinge alla viia
mina ei poolda, pealegi sellele kivile paras väike trafo on kindlasti odavam kui
stabilisaatorid ehitada. Olemasolev trafo sobib näiteks LM3886-le.VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
-
No alati on võimalus PWM-iga stabilisaatorit kasutada, nt. kivi KA7500 ja lülitiks transistor IRFZ44N.Olen kasutanud ja korraliku filtri korral ei sega võimendit.Kasutegur küündib 96%ni 100W koormuse juures.Kasutasin 45kHz taktsagedust ning muutsin impulsi kestust.Kui soovid, siis saad alati panna stabilisaatori väljundpinge otseselt sõltuma võimendi väljundpingest(võimendi klass BF ning EF).The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
Comment