Teade

Collapse
No announcement yet.

Kenwood Kr-9340 reciveri

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kenwood Kr-9340 reciveri

Terv.
    Kas keegi äkki teab selle reciveri andmeid?? Otsisn netist aga no ei ole kuskil üleval. Pakub mingi jaapani keelseid asju a no sittagi ma sellest aru saan.
    Põhiline oleks watid, oomid ja lõppvõimu skeem ei teeks ka paha.(ei hakka skeemifoorumisse uut teemat tegema)

vau ...päris kena teine...kui ei leia tasuta siis onju alati võimalus maksta neile kellel on skeem olemas .Kuid kui sul tõesti seda skeemi vaja läheb!

Comment

Mul läheb seda skeemi selle pärast vaja et lõpp on eraldatud reciverist ja juhtmed on kuidas nad on Netis on küll palju pilte sellest aga mitte üht skeemi ei leidnud :angry: ons keegi sellega kokku ouutunud ja oskab aidata.

Comment

bls...kui õieti aru saan on muudetud seal sees midagi ja sa tahad seda taastada?No kes see pervert küll oli kes julges sellise iluduse sees midagi muuta.

Comment

ei seal sees ei ole midagi muudetud vaid on võetud võimendi osa välja kuna raadio on p**s. ühesõnaga toide ja lõppvõim on eraldi välja võetud. põhiprobleem on selles et võimul on palju lahtisi otsi skeemi küljest mis oleks vaja sinna tagasi panna. ilma skeemita on see paraku võimatu. umbes on proovitud, et paned värvi värviga, nii enam ei julge 2 kõlarit on juba maha põletatud. kõlarivarud hakkavad vaikselt juba lõppema niiviisi
          muidu võim ise töötab, see on järgi proovitud, siis kui ta veel originaalis oli.

Comment

bls...sinu juttu lugedes tahaksin öelda: tõsta käed roolilt ,vajuta sidur alla ja ära tee enam midagi....

ok saan ma kuidagi sind aidata?

Comment

sest ise sa sellist iludust vaevalt suudad taastada.

Müü ta mulle maha?

Comment

ma ei tahagi teda taastada, ma tahan ainult võimu osa alles jätta. ülejäänud korpus ja sellega kaasnev mind ei huvita momendil.

Comment

ok, nüüd sain võimu käima aga tekkis uus probla.
                  muidu saund on ok aga lõpu transid lähevad nii kuumaks et võib tuba kütta
                  milles võib probleem olla?? omaarust ühtki lühist ei ole ja võim võimendab mis kole kui kõllid sappa panna aint kole kuumaks läheb

Comment

up

Comment

kaks võimalust - kas genereerib eriti kõrgel sagedusel või on keegi oma kurja käega jõudevoolu liiga peale kruttinud.

Comment

Nende kõlarite praadimisega võivad lõpud ka kõrvetada saanud olla.Kontrolli enne jõudevoolu.
                        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                        Projektide pildid
                        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
                        X