Teade

Collapse
No announcement yet.

Kondede lisamine autovõimule toas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tahaks veel seda teada, et millised konded Tevalo hinnakirjast siia sobivad. 22000mikroF vast...

Comment

Soovitaks vähemalt 25V lüüti, sest kui pinge (nagu eelnevast aru sain) tõuseb kohati 17V-ni, siis ei saa 16V-st lüüti kasutada.
      Kallis lõbu muidugi aga alternatiivid ka olemas.
      Head susserdamist !

Comment

Originally posted by urmo@Mar 23 2005, 19:41
        Soovitaks vähemalt 25V lüüti, sest kui pinge (nagu eelnevast aru sain) tõuseb kohati 17V-ni, siis ei saa 16V-st lüüti kasutada.
        Kallis lõbu muidugi aga alternatiivid ka olemas.
        Ma tean, et 25 vaja, hetkel ka 25-sed. Aga sealt kataloogist mingeid konkreetseid - seal igast keraamilised jne, ma ei oska nende seast valida... :unsure:

Comment

Sellepärast ma kirjutan kogu aeg lüüt - lühend sõnast elektrolüütkondensaator
          Head susserdamist !

Comment

Sõbrad tegid autosubi ja autovõimuga diskot, laadia klemmid võimu toitesse ja mürtsus küll, ka ampermeeter tõmbles mõnusasti bassimatsu ajal
            Darkest beatz...

Comment

Originally posted by urmo@Mar 23 2005, 19:50
              Sellepärast ma kirjutan kogu aeg lüüt - lühend sõnast elektrolüütkondensaator
              OK, tänx.

Comment

Kui sa üritad 150W tarbimisega võimu mingist 20W-sest adapterist toita, ei aita mingisugused kondekad.

Comment

Originally posted by moi@Mar 24 2005, 07:00
                  Kui sa üritad 150W tarbimisega võimu mingist 20W-sest adapterist toita, ei aita mingisugused kondekad.
                  Sellepärast ma asja ette võtsingi, et ma arvan, et see toide annab suuremat voolu välja, kuna ta oli mingil veneaegsel SUUREL kassettmakil, millele oli võimendi ka sisse ehitatud. See pill enam häält ei teinud, niisiis ma proovin trafoga midagi peale hakata. Ega see ka paha ei teeks, kui keegi aitaks mul selle võimsuse ära mõõta/arvutada.

Comment

Aga mis makk see oli, ehk sealt saaks võimsust tuletada?
                    Head susserdamist !

Comment

Originally posted by urmo@Mar 24 2005, 09:35
                      Aga mis makk see oli, ehk sealt saaks võimsust tuletada?
                      See oli mul plaanis ja eda ma saan tuleval esmaspäeval uurida :P

Comment

Ei tule praegu küll ühtegi vene kassettmakki meelde, millel oleks võim üle 10-15W/kanal olnud. Seega on trafo lahja isegi korralikuma autoraadio toitmiseks. Mis siis veel autovõimust rääkida. Maha see trafo põleb h34r:
                        Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Aga ega see trafo ainult võimendit toitnud, ja üldjuhul oli kõigis seadmetes trafo liiga võimas. Nii et ei ole vast väga kriitiline, pealegi kui muud asjad juba korralikult tööle saab - asi see siis uus ja võimsam trafo muretseda (ei pea ju poest ostma mingit 1,5k maksvat).
                          Head susserdamist !

Comment

kui just pidevalt ei kuula asja latt põhjas, siis soovitaks isegi, mingi akuklots külge riputada. normaalset 12V 7Ah akut kannatab ilusti 10...15A-ga piinata ja seega saab juba 120W+ kätte, toitekas annab oma osa ja jätkubki. pidevalt max koormusel kasutades muidugi aku tühjeneb ja tekitab vastupidise effekti, kuna osa toiteploki võimsusest hakkab kuluma aku täimiseks.
                            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Lapsed!Kas arvuti toiteseadmeid pole siis enam poodides?Ja need lüüdid ei anna mingit efekti.4x40W autovõimendi tarbib juba 300W(seda kõikide kanalite nimivõimsusel).Adapteriga toites kuuled "bassimatsu" ajal alatoite raksu.Kui üldse autovõimendi tuppa panna, siis trafoks sobib ca. 400W halogeenvalgustite toitetrafo, sillaks kaks 25A silda ning lüüte kokku ca. 55 mF.
                              PS. Kas nüüd on moodi läinud autoseadmete tuppa panek, ja vastupidi :huh: ?
                              The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                              Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                              Projektide pildid
                              Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                              http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Kulla papake!
                                Küsimus polnud niivõrd selles, millega seda asjandust toita, vaid kuidas olemasolevat paremaks teha!
                                Pealegi kahtlen selles, et keegi suudab kodus (toas ilmselt siis) 4x40W kuulata; ka 2x4W on juba küllalt.
                                Asi lihtsalt selles, et bassimatsu ajal tõmbab hinge kinni - seda siis võiks kuidagi leevendada....
                                Head susserdamist !

Comment

Working...
                                X