Teade

Collapse
No announcement yet.

Teeks ühe lihtsa võimendi...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas sellest toitekast on siis midagi võimalik teha, või ei kõlba see kusagile?

Comment

Originally posted by -kaur-@Mar 28 2005, 15:23
      Sealt saad toite ja kaks võimu mis paned sillas käima .Su 6/8 oomisele paras.
      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Originally posted by Jyrka+Mar 28 2005, 16:15--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Jyrka @ Mar 28 2005, 16:15)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-&#045;kaur&#045;@Mar 28 2005, 15:23
        Sealt saad toite ja kaks võimu mis paned sillas käima .Su 6/8 oomisele paras. [/b][/quote]
        Hmm...
        ma varem arvasin ,et saab ühega hakkama aga kas siis tuleb ikkagi 2 tk teha ja sillata?

Comment

Keegi ei keela ju üht võimendit (sildamata) teha.
          Edit:aga siis tuleb lahjem.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

tahaks ikkagi mingi 100w kätte saada.
            nagu ma aru saan siis sellest toitekast piisab:P
            üks mure lahendatud.
            nii, nüüd ei teagi siis kohe missuguse skeemi järgi pihta hakata ja jupe ostma hakata.
            (kuna olen algaja, siis vajan vist asjade ostmisel natuke abi, ärge pahandage )

Edit: Kirjaviga

Comment

Originally posted by &#045;kaur&#045;@Mar 28 2005, 17:34
              tahaks ikkaig mingi 100w kätte saada.
              ----

kuna olen algaja
              Üldjuhul on väga raske neid kahte väljendit kokku viia , sest tõenäosus, kui varem pole midagi ehitanud, kohe 100W võimu naksti valmis, on suht väike.
              Sildvõimendit siiski ei soovita. Pealegi , usun, et Sa ei tee kõrvaga erilist vahet, on see 50 või 100W .

Vabandust,kui karm olin..
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ei olnud karm midagi, algajatesse peabki nii suhtuma
                No, abi peaksin saama tuttavalt elektrikult, seegi hea
                Aga midagi parajalt võimsat ikkagi tahaks küll, selle pioneeri kõrvale subbakat madistama.
                Või pakub keegi mingi omavarjandi välja, mida valmistada ja müüa?

Comment

Originally posted by &#045;kaur&#045;@Mar 28 2005, 17:22
                  Hmm...
                  ma varem arvasin ,et saab ühega hakkama aga kas siis tuleb ikkagi 2 tk teha ja sillata?
                  Lihtsalt kasutad seal olevad ära ja sillas saad oma tümpsu kätte ja pole kahju kui
                  läbi lased. Need teadmised ja kogemused mis selle käima panemisel saad lubavad
                  millegi tõsisema peale mõtlema hakata.
                  VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

On kellegil aimu palju võib asi maksma minna siis, kui ise teha?
                    Ja siis kui lasta kellegil teha või osta kellegilt?
                    Asi keerleb ikkagi kahe elemendi vahel, ehk siis sooviks pakkumisi mõlemale elemendile.100-6 ja 104-4 Audese toodangust.
                    Siis veel üks küsimus filtri koha pealt.
                    Kas võib jätta sama filtri, kui asendada 104-4 element 100-6&#39;ga?
                    või on vaja ka uut filtrit?

Comment

äkki oopis osta tevalost aktiiv filter vahele,sellega vähemalt ei tohiks muutusi tekkida kuna see lõpp ja eelvõimendi vahel
                      Peatselt valmimas tornkõlarid visaton- sc10n-WS13E-ws20e

Comment

Working...
                      X