Teade

Collapse
No announcement yet.

Amfiton-y-002

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Amfiton-y-002

Sain 100eeq eest sellisele asjale käpa peale (üks kanal ei tee häält): http://yauza.ccs.ru/amfiton.htm

Kas see 30W väljundvõimsust on õige number?
    Kust saaks talle spetsi või skeemi?

Tahaks selle mittetöötava kanali ära parandada, oskab keegi õpetada, kust peaks alustama?

Tester kätte ja hakka pingeid mõõtma.

Comment

SKEEM võimule.

Comment

1. vastus 25-30W on kyll reaalne, peale seda piirab relee kohe ära.
        2.Pane katkisele lõppvõimule kaitsmed tagasi, lylita sisse ja kui midagi kõrbema ei hakka siis vaheta oranzi värvi KT315 tranns ära. Kui neid rohkem vaheta kõik ära.
        Kui läeb õnneks võid (B) järgi minna Omast kogemusest räägin.
        Maailm oleks puhas ja süüta
        kui poleks õllejogurtit
        - Õ.Õ.

Comment

alustuseks mõõda ikka lõputransid üle, kaitsmete sissepaneku järel pead tõenäoliselt kohe uued muretsema jälle. enamasti põlevad ikka võimudel lõpptransid lühisesse ja seepärast siis ka kaitsmed läbi.

Comment

Ma sain ka kunagi tolle võimu katkisena, ei võtt releed järgi. Mõlemas kanalis +10V alalist. Ise mõtlesin ka et väljundid lühises aga tglt oli ainult too kt315 läbi. Ega tegu ple ju UM 010ga :huh: , seda saab siis kahtlustada kui eeltakid kõrbema ei lähe ja kaitsmed läbi ei põle. Tavaliselt võetakse katkiselt poolelt kaitsmed ära et 1 pooltki kasutada saaks. Kui kaitsmed läbiläevad siis on muidugi lõpud otsas.
            Maailm oleks puhas ja süüta
            kui poleks õllejogurtit
            - Õ.Õ.

Comment

Pgn selline iludus võiks eneselgi olla :P .Kõrgklass ikkagi.Korrasta too ära ning olen kindel, et hiina seebikaid sa enam näha ei taha!
              The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
              Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
              Projektide pildid
              Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
              http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

praeguseks niipalju teada, et üks lõputranss on läbi, KT818GM, otsin asendust sellele, naine puhastas korpuse ka ära, võim näeb välja nagu uus (Y)

Ainuke probla selle terve kanaliga on selline, et THD tuluke hakkab enne punast viskama kui minu suht hea kõrv moonutust hakkab tajuma siiit vist ka kvaliteet

Comment

Sul siis kõrv tuim
                  Projektide pildid

Comment

Originally posted by Cheopps@Apr 12 2005, 00:15
                    Sul siis kõrv tuim
                    Kusjuures peale toite- ning ka teiste lüütide vahetust hakkas minu Romantika 15U palju hiljem moonutama.

Comment

Originally posted by Cheopps@Apr 12 2005, 01:15
                      Sul siis kõrv tuim
                      Üldiselt pean oma kõrva üsna heaks

Kandilist pinget mulle kuulata ei meeldi, selleks trükin paar A4-ja välja maatriksprinteril, saan sama elamuse.

Comment

Kvaliteet on sellel võimul tõesti hea(Y) aga võimsust on ikka vähevõitu sest mul olid 6'e oomised kõlarid taga ja tuled pea koguaeg vilkusid,aga mul polnud siis woofrit kah :P .ja siis ta mul läbi kärssaski:P.Nüüd ootan et parandusest tagasi tuleks et saaks natuke paremat kvaliteeti kui sellelt sony junnilt mis mul praegu lauapeal ruumi võtab(tekstide järgi 5x80w din(toiteplokk 195w) nii et ei saa vist olla eriti 5x80w või mis?
                        Küsimus nüüd selline.
                        Et kas oleks võimalik seda võimu kuidagi võimsamaks teha? kas või 2x50w oleks täiesti rahuldav või siis, et võim taluks näiteks 2oomist takistust?
                        Mäll-mäll

Comment

Originally posted by feel_the_bass@Apr 13 2005, 17:26
                          ...tekstide järgi 5x80w din(toiteplokk 195w) nii et ei saa vist olla eriti 5x80w või mis?
                          Ma arvan, et selle all on mõeldud olukorda kus üks kanal viiest üksinda mängides annab 80W :huh: Muidu peaks olema u. niimodi:195W:2=97,5W(sest ca pool läheb võimendis soojusena kaduma+ eelastmed ka juurde on u.50% kasutegur).Siit 97,5W:5=19,5W.Ja ongi võimendi reaalne võimsus teada 5x80=400W, millele vastab ca 800W võimsuse tarve vooluvõrgust; toitekaabel nagu kohvikeetjal
                          Projektide pildid

Comment

Mul samasuguse võimendiga mure. Parema kanali väljundis on -27V. Lõputransid on korras. Sulavkaitsmed samuti. Skeemi leidsin siit foorumist. Pingeid olen võrrelnud korras parema kanaliga. Aga pihta ei saa, mis on põhjuseks.

Comment

Viga otsi eelastmetest(mõni transs läbi või külmakas).
                              Projektide pildid

Comment

Working...
                              X