Teade

Collapse
No announcement yet.

autovõimendi iseloomustus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

autovõimendi iseloomustus

Sooviks iseloomustust ja skeemi Pioneer GM-4200 240W + 240W, 120W x 2/4oomi, 320W x 1/4oomi, ja sammuti nõu, milliste andmetega subakas sellele võimule sobib.

Tänan.

Pean sind kahjuks kurvastama, et selliseid vatte sa sellest võimendist küll kätte ei saa!
    http://salupa.exe.ee/jutt/va/voim.php?fir=...eer&mar=GM-4200
    Siin on seda võimendit (minu oma)mõõdetud ja pisut täpsemalt ka andmeid.
    Põhimõtteliselt sobivad sinna taha kõik woofrid takistusega 2-8oomi
    Kahjuks SPL ja see võimendi pole õige kooslus, kui soovid piisavalt powerit, pead ikka digivõimendi poole vaatama!

Comment

No 200W bassi!Ja autosse!?Mis mõte sel on?Ma paigutasin luksbussidesse(MB Sprinter) 2x35W võimendeid ning kõlariteks olid 40W Pioneeri plastik-ovaal-konservid+Laes 4xVDO 25W krapid(otse CD mängija pealt).Polnud mingist bassist puudust...Või soovitakse jälle tuppa panna :huh:
      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
      Projektide pildid
      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Originally posted by Cheopps@Apr 13 2005, 18:01
        No 200W bassi!Ja autosse!?Mis mõte sel on?Ma paigutasin luksbussidesse(MB Sprinter) 2x35W võimendeid ning kõlariteks olid 40W Pioneeri plastik-ovaal-konservid+Laes 4xVDO 25W krapid(otse CD mängija pealt).Polnud mingist bassist puudust...Või soovitakse jälle tuppa panna :huh:
        asi selles, et sain endale subaka(EarthQuake 500W ja 4oomi), ja mida ta seal toanurgas kogub tolmu võiks ikka selle sinna panna, kuhu ta mõeldud on. Aga paraku ei tunne seda musateemat ja sai sotatud siis see võim. Aga tuleb välja, et lahja kurinahk. Ja nüüd on hüvanõu kallis. :unsure:

Comment

Working...
        X