Teade

Collapse
No announcement yet.

Yamaha

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Yamaha

Oleks küsimus,mul võimul neli kõlari väljuntit ja mind huvitaks et kas tohin panna taha 4kõlarit 4oomist see teeb siis kokku 16 oomi või pean panema 4 16oomist kõlarit.Võimu taha on kirjutatud nii.Ei saa hästi aru äkki keegi on targem

Ma arvan, et sinna võib ainult kaks 6 oomist kõlarit.
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Seal on kirjas et a või b 6oomi ja a+b 16oomi.Seal on nelja kõlari jaoks pistikud,nii et võin panna neli kõlarit aga mind huvitab et kas on see 4kõlari pealt kokku 16oomi või peab iga kõlar olema 16 oomi

Comment

Originally posted by blaster1@Apr 14 2005, 19:37
        Seal on kirjas et a või b 6oomi ja a+b 16oomi.Seal on nelja kõlari jaoks pistikud,nii et võin panna neli kõlarit aga mind huvitab et kas on see 4kõlari pealt kokku 16oomi või peab iga kõlar olema 16 oomi
        Nelja 4 oomise kõlariga tuleb ühele kanalile 2oomi ja arvatavasti natuke suitsu
        võimendist, 4 X 16 oomi võid panna.
        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

peaks vist tõesti 4x16Ω, kuigi see on tiba imelik, sest ma ei tea eriti 16Ω kõlle...
          loogiliselt saaks panna ka 12Ω, aga selliseid vist ei tehta.
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Tehakse nii 12 kui 16 oomiseid(enamasti lairibad ja lampvõimenditele).No arvestada tuleb, et antud võimendil on minimaalne koormus 6 oomi.
            Ps.standardite järgi
            GOST: 2; 4; 8; 15(ka 16); 25; 50; 100; 400 ja 800 oomi(muidu 30GD-301 on 12 oomi :huh DIN: 2; 3,2(?); 4; 6; 8; 12; 16; 24 jne.
            The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
            Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
            Projektide pildid
            Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
            http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Ok,nagu ma aru saan siis 4 kõlarit peavad 16 oomised jama siis.Mul praegu võimu taga 4oomised s90-ned kas sellepärast ongi võim nii soe pealt katsudes,et võib panna alates 6oomist.Juhtunud pole veel midagi,kuulatud ikka küll täis tambiga nii palju kui s90 vastu peavad

Comment

Working...
              X