Teade

Collapse
No announcement yet.

Paluks abi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Paluks abi

ma kiiresti ja lühidalt

traffo on estoonia-010 oma (1mm variant) ilma sillata on pinge 29 volti AC primary,kui lisada sild mis koosneb dioodidest BY329 1000V (ühele sec-mähisest )
    siis on pinge 38 V ,ok see selleks aga kui lisan ühe vast ostetud Elfa-st
    Rifa PEH200 63V 10 000 mkF siis pinge langeb 34,7 Voldini.

Küsimus miks Riffa konde võtab niipalju alla?

Lisasin ka teise samasuguse ja pinge langes 32,7

Keegi oskab seletada seda?

Konde ühendasid õigetpidi ikka ?

Võibolla pead veidi ootama, millal konde täis laeb.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Testeril muutsid mõõtmispiirkonna pärast silla ja lüütide lisamist ikka vahelduvpingelt alalispingele? Kui valel piirkonnal mõõta, siis näitavad (vähemalt minu oma näitab) ulmet.

Comment

martinj....see oli hea vastus

ma olen elektroonikaga tegelenud 12 a saadik nüüd olen 36

martinj....muidugi ma ühendasin konde valetpidi ja vaatasin teda kui 250 kroonist kondet lähedalt.

Comment

ma jään üksi oma murega ...

või targem on küsida tootjalt (üks võimalus on praak mida ma välistan 90% Rifa puhul )

Comment

Midagi peaks ikka katsetada/uurida saama...
            Kui kondensaator on täis laetud, võiks näiteks mõõta kas tal on veel siis mingi jääkvoolutarve / lekkevool. Mõnele teisetüübilisele saaks proovida seda rööbiti panna, mis muutub? Mõned ideed lihtsalt, loogiliselt mõeldes ehk veel kuidagi...
            Elektroonika töötab suitsu baasil.
            Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
            Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Ma arvan et siin keegi ei oska mulle vastust anda .
              Te köik olete targad piisavalt ,selles ma ei kahtle

Valin viimase võimaluse , küsida tootjalt kas PEH200
              nõuabki 3 V või on kogu seeria praak

Comment

Nüüd tahaks teada miks valisid need dioodid, neil 1,5 v pingelang. Kohvipaksu
                teooria arvab, et esialgsed lüüdid head, lekkevoolu pole ja pingelangu dioodidel
                ka peaaegu pole, uued formeerumata ja lekkevool tekitab pingelangu dioodidel
                ja sillas on see vist ~3V.
                Mina vana harjumuse kohaselt formeerin suured lüüdid enne kasutust, laen läbi
                47k taki ööpäev, pinge tsipa väiksem lüüdil märgitust.

Edit! Tulin metsat ja ei märganud et sa kahes foorumis sama teemaga.
                VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Originally posted by Jyrka@Apr 23 2005, 18:55
                  Kohvipaksu
                  teooria arvab, et esialgsed lüüdid head, lekkevoolu pole
                  parandaks seda väidet: lüüdil on alati lekkevool, nad on sedasi lihtsalt tehtud. see on vajalik kondensaatori normaalseks tööks. headel kondedel on see lihtsalt üliväike
                  Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

veel üks variant-mis te sellest kondensaatorist kiusate.dioodsild tuleb teine panna,siis saab selge pildi.
                    data sheet ei räägi poolt sõnagi, et kuidas need dioodid 50Hz peal käituvad

Comment

Pane väikesed takid lüütidega jadamisi ja vaata ossiga missugune vool lüütidest läbi käib, siis oskab rohkem arvata.

Comment

Hull tolk on küll sellel, et ma veerand sajandit...ja rifa nii hea, et... no kurat meil tehases sellised ongi ja pole nad nii tipp midagi-epcos on parem mõõtmiste põhjal-paraku on ta ka odavam kui rifa.
                        -superradical-

Comment

Working...
                        X