Teade

Collapse
No announcement yet.

võimendi ei hakka tööle

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

võimendi ei hakka tööle

sain endale siis kunagi ammu orbida 002. see oli katki kui selle sain enda valdusesse. omanik ytes et see lasti kuskil peol läbi. kui proovisin siis käis läbi kolari ainult yks suur pinin. kunagi siin foorumis kysisin nõu ja soovitati vahetada lõpp transid ära. lõpuks siis võtsin asja kätte ja tegin ära , aga heli ei tule ikkagi läbi :S see pinin kadus ära ja mitte midagi ei kuule enam :S kas keegi oskab öelda mis sellel veel viga võib olla ? mida peaks kontrollima ?

kas sa vahetasid nad ainult nõuande järgi ära, või vaevusid siiski ennem nende korrasolekut kontrollida?

Comment

ei ma ikka kontrollisin ka

Comment

kas tõesti keegi ei oska mind aidata??

Comment

ma arvan et lihtsam on sul viia see kellegi targema juurde,säästad end sellest meeletust peavalust mis tekib parandamisel
          mida sa lohh vahid

Comment

muidugi on lihtsam viia kellegi targema kätte aga kallim ka. parem proovin ise selle korda teha ja saan targemaks ka

Comment

kui sa roheline oled sel alal :P..siis tuleb sul see isekatsetamine pahatihti mitukorda kallim :P
              mida sa lohh vahid

Comment

jh seda kyll ta võib kallimaks minna aga ei pruugi ja igat asja peab proovima. kuidas ma muidu seda opin? kui ma e proovi? :P

Comment

http://service.altmaster.ru/servman/...elservman.shtm
                  siit saad skeemi, midagi keerukat asja juures olla ei tohiks.

Comment

Sama jutt minupoolt, mis teema alguses juba mainiti!Too võimendi liiga hea, et ise kallale minna oleks mõtet.Pealegi saab korralikus töökojas vastavate instrumentidega ka voolud-pinged paika reguleerida.Ning ma arvan, et see variant oleks tunduvalt odavam, kui pärast enesele mõnd Taiwani käkki hakata ostma!
                    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                    Projektide pildid
                    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
                    X