Teade

Collapse
No announcement yet.

Amfiton U-101-Z toide

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Amfiton U-101-Z toide

    Mul on siis selline tore nagu seda on Amfiton U-101-Z aastast 89.
    Võimsust kuhjaga ja jääb ylegi, aga temaga "väike probleem".

    Nimelt: võimendi toide (nimetan seda toiteks, sest ei julge kribada traffo, kuna ei ole nii teadja mees) teeb heli kui sisse asja lylitad. seda saab nimetada isegi plärinaks. samas kui tõmmata võim seinast välja ning kui ta seisab niimoodi (umbes ööpäeva) ja siis lykkad voolu kylje ja tööle paned on plärin minimaalne (ei pane hästi tähelegi et heli teeb). kui on koguaeg vooluvõrgus ja tööle paned on plärin maksimum tasemega (kyllalt valjusti).

    mõeldud lahenduseks on maandus, aga tekkis mõte, et mida krt ma maandan kui tal ei ole maanduse juhet originaalis ja järelikult peax toimima ka ilma.

    ise elektoonikat niipalju ei jaga, et päris ise välja mõelda, seega palun abi!

    Ettetänades, timofeje

    #2
    äkki on trafo lahti tulnud oma liimist või kruvidest,
    vaata üle ja kui on kruvid keera veidi rohkem kinni
    Peatselt valmimas tornkõlarid visaton- sc10n-WS13E-ws20e

    Comment


      #3
      pläriseb kõlarites või võim ise teeb seda häält? Kui kõlarites selline 50Hz sumin, siis on toitelüüdid tõenäoliselt läbi (lihtne oleks ühe töökorras lüüdiga proovida näiteks paralleeli ühendades). Kui niisama pläriseb, siis võib olla trafol mingi plekk lahti (kuigi amfitoni trafot ei mäleta peast milline ta oli); siis võta kaas maha ja ürita aru saada, mis pläriseb ja siis summuta ta . Kui trafo teeb häält, siis lihtsalt tuleb see häält tegev osa jäigemalt fikseerida.

      Comment


        #4
        Käsiloleval Amfitonil on trafo vaigu sees, lahti minna seal midagi ei saa. Mul on ka teine mudel (75y-101c), seega võib ka teine lugu olla.

        Vaheta elektrolüütkondensaatorid välja -- alumiiniumtorud, kaks kontakti, kõige suuremad elektroonikadetailid trükkplaatide peal (võivad ka mujal olla). Peal on kirjas mahtuvus mikrofaradites ja tööpinge voltides. Selle järgi ostad elektroonikapoest uued ja vahetad ära. Suurema mahtuvusega lüüdid võivad päris kallid olla.
        If you think education is expensive, try ignorance.

        Comment


          #5
          Tänan digital!
          väga pro! panin traffo kummi tihendite peale! aega võttis aga asja sai... nyyd kui kõrva vastu võimu paned siis vaikselt kuuled... vibrab kyll tsipa aga vaikne on toas!

          Comment


            #6
            tore, et paremaks said.
            Äkki oli lihtsalt trafo raami küljest natu lahti ja plärises vastu raami? Kummiisolaatorid on muidugi kõige parem lahendus.

            Comment

            Working...
            X