Teade

Collapse
No announcement yet.

Mis võimu osta?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Mis võimu osta?

    Kogun juba mõningat aega juba võimu jaoks pappi... tahax osta mingit korraliku ja millega saax väikseid pidusi korraldada. Tahaks ka kindlasti uuena osta. Kas keegi oskaks soovitada midagi soodsat ja head... endal on silma hakkanud selline võimendi http://www.oomipood.ee/index.php?t=k...ELL_VPA2350MB& või mis te arvate... rohkem sellises hinna klassis pole taolise võime rohkem märganud... mis eesti e-poodides müüakse

    #2
    Kodukasutuseks väljapakutud võimu kohe kindlasti ei soovita ja pole ka sisulist mõtet, sest sellist võimsust ära ei kasuta, pealegi pakutud võim sobib rohkem proffidele töö tegemiseks.Kui tahad head otsi, mõni vanema aja pruugitud võimendi, mis on vanas heas transtehnikas teostatud. Pealegi on küsitav ainult võimendi kasutusala, ehk on mõtekam osta korralik resiiver. Resiiveri kasutusala pakub rohkem võimalusi, nii raadioprogrammide kvaliteetseks kuulamiseks kui ka kodukino helindamiseks.Võib osta julgelt ka pruugitud tüki, kuid ainult tingimusel, kui seda pole eelnevalt remonditud ja tekivad rahalised probleemid, küll aga kui raha on piisavalt siis on asi kergesti lahendatav.Võimsuse kriteeriumiks pakus välja max. võimsuseks põhikanalitel 100W. Selline võimsus peaks rahuldama ka nõudlikuma kliendi ja oleks korteri tingimuseks optimaalne, kuna isegi sellest kasutad ära umbes 15-25%.

    Praktikas väljakujunenud ja isiklik arvamus, kuid tarku on teisigi!

    Comment


      #3
      no jah... see kah õige... aga tahax ikka mingit taolist millega saax mingeid pidusi korraldada ja ka kodus kasutada... toda on veel parem transportida... aga kui ostax siis ikka uus korralik.. ja mis kestks ikks aastaid... vms.

      Comment


        #4
        On võimalik leida ka 30 aastat vanu võime, mis näevad välja nagu eile tehasest väljunud, ja mis teenivad rõõmuga veel 30 aastat... Endalgi on selline. Nendel vanakoolipillidel on ülimalt hea bang-for-buck suhe. Ja kui raha pole probleem, siis pidude jaoks soovitaks osta eraldi võimu ja kõllid- midagi odavat, aga võimsat. Enda kodust süsteemi, milles väga õrnad kõrgsageduskuplid ja armastusega tehtud viimistlus ning kus võimendi 2x võimsam (väike liialdus küll) kui kõllide taluvus, ma küll mööda pidusid ei tariks. Tegelikult hoian ma oma kodusüsteemist ka kassid ja väikesed lapsed eemal. h34r:

        Ja kui võimendist rääkida, siis: www.hifiweb.net Mina sain just sealt korraliku võimu.

        NB! Vanakooli Hi-Fi omamine on nagu 68 aasta Mustangi omamine - sa võid osta ka uusima mudeli, kus kõikvõimalikud kellad-viled-konditsioneerid-elektriistmed-püsikiirushoidik-jne-jne, aga sa ei tee seda, sest ainult 68 aasta Mustang, kus vaid neli ratast, mootor ja rool, pakub sulle piiritut sõidurõõmu ja toob sulle naeratuse näole, kuigi ülalpidamine ja remont võivad (aga ei pruugi) rahakotist ja närvidest viimase ja veel natuke võtta.
        Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

        Comment


          #5
          Originally posted by rain4@Jun 17 2005, 16:53
          endal on silma hakkanud selline võimendi http://www.oomipood.ee/index.php?t=k...ELL_VPA2350MB&
          No see võimendi mõeldud kasutamiseks statsionaarsena baaris või klubis (stendi e. võimenduskappi paigutamiseks).Kahtlen kas ta pidudevahelist solgutamist üle elab Samuti eeldab see seade ka helipuldi olemasolu....ning pisut toekamaid kõlareid :P
          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
          Projektide pildid
          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

          Comment


            #6
            Seal jah mõned päris korralikud asjad... www.hifiweb.net äki keegi teab veel mingit eestipoodi või mingit võimu soovitada... et sobiks kodus ja peol kah...muidu mul mixer pult kah olemas... Ei taha sellist võimu kah kus mingeid vilesi, tulukesi, kellu jne. värke täis on... võibolla tõesti to võim pole nii vedamisex ja loxutamiseks mõeldud... aga u. sellist moodi mulle pakuxid rohkem huvi... sest mõnes mõttes sellist on kah parem transportida.... torkan puldi taha ja seal reguleerin hääled jne...

            Comment


              #7
              Aga kas keegi võix selle võimu +'se kah nimetada... Talle saax veel puldi ja võimu vahele kunagi ekvalaiserid kah osta... ma ikka kaldun selle võimendi peale... vist...

              Comment


                #8
                Peaks omalegi midagi taolist soetama, tundub olevat väga hea hinnaga asi. Kahjuks ma ei leidnud netist ühtegi review'd selle võimu kohta.

                Comment


                  #9
                  Ilmselt on Velleman ühele oma iseehituskomplektidest kesta ümber pannud ja müüki lasknud. Ma küll ei näe põhjust, miks ükski audiofiilide ajakiri peaks kit'idest ülevaateartiklit kirjutama või et miks Velleman peaks neile sellise artikli eest maksma...

                  Humaxiga sarnaselt arvan, et 350W on palju kuid varu on alati hea omada.
                  If you think education is expensive, try ignorance.

                  Comment


                    #10
                    Mul omal on 180W-sed 8oomised kõlarid, ilmselt tuleks võimule midagi selliste ette panna -> http://www.events.ee/index.php?act=myyk&go...at=17&toode=647
                    Et keegi purjuspeaga peol kõlle õhtale ei saadaks.

                    Comment


                      #11
                      Ei ole vaja. Sa ei pea kartma kõllide läbiminekut sellepärast et võim on võimsam, sa pead kartma võimu klippimist. Kompressor on keeruline kasutada ja veidi overkill nii väikses süsteemis. Pigem peaksid vähendama võimalust bassi juurde keerata ja panema enne pidu paika input gainid. Kui kasutad CD mängijaid siis pole reeglina vaja mixeri input gaine kruttida, niisiis teibi kinni. Vinüüliga on raskem.

                      Comment


                        #12
                        Ok.. võim tellitud... Nüüd olemas mingi väike mixer ja võim... no jah... kunagi kui veel koguda siis paremad kõllid kah... Aga mis peale tolle peax siina ostma... Kas mingi ekvalaiser vms... mixer puldil on muud jubinad aga näitex bassi ei saa... mis sinna lähex veel hädasti vaja?

                        Comment


                          #13
                          Oma vaatenurgast vaadates võiks valgustehnikat juurde osta - effektvalgus, strobo, tossumasin jne. Siiani oleme valgustuse rentinud.

                          Comment


                            #14
                            ekvalaiserit pole ilmtingimata vaja. Kui aga raha on siis lollis ruumis saab natuke ekvalaiseriga päästa. Basside juurdekeeramine ei ole soovitatav, lased kõllid laiali.
                            Osta korralikud juhtmed ning paar helisagedus-eraldustrafot, millega saad võimalikest urinatest lahti. Ülepingekaitsega harupesad ning korralikud rullis 25m pikendusjuhtmed kuluvad kah ära.

                            Comment


                              #15
                              eee... kust neid helisagedus-eraldustrafosi veel müüakse ? ja kuhu nad ühendataxe

                              Comment

                              Working...
                              X