Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia UM-010 kaitsmed

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Estonia UM-010 kaitsmed

    Tervist!
    Oleks siis soov teadasaada, mitmeamprised kaitsmed Estoina UM-010 sinna toitejuhtme otsa lähevad? Ei lugenud ise välja seda kusagilt paraku.

    Mattias

    Muudatus: Kirjaviga pealkirjas


    #2
    5A

    Comment


      #3
      Tänan!

      Comment


        #4
        Väga levinud on 3,15A (5A on haruldusel variandil)

        Comment


          #5
          Minu võimendi on siis täpsemalt gost 24388-83 standardi järgi tehtud. Sellepärast küsin seda, et sain sellise tüki endale täna, aga kaitsmeid polnud pistikus seal kaasas. Tükk ise muidu täitsa kena, välimusel ainult paar väikest kriimu peal, ja igalpool veel tehaseplommid küljes. Kasutatud olla tükki ainult paar tunnikest kaks aastat tagasi, et teadasaada, kas töötab. Ok, see selleks. Mis siis minu isendile täpsemalt peaks minema?

          Muudatus: Kirjaviga

          Comment


            #6
            Keerad kaane maha ja vaatad kui jamedad sekundaar mähised trafol on. (plaadile tulevad trafolt mähise otsad), kui on ala 1mm lübimõõduga siis 3,15A (8oomine) kui ligi 2mm (4oomine), siis võid 5A panna. Mul oli ükspäev mõlemad variandid paranduses. Veel on mul selline tähelepanek, et kui pladil on olemas muuttakisti R64 siis on tegu nelja oomise ja kui muuttakisti asemele pandud traat, sii on kaheksa oomine variant.

            Comment


              #7
              Trafo mähise otsad, mis plaadile lähevad leidsin ülesse, need pigem 2mm kui 1mm. Lähipäevil saan ka passi ja skeemid, mis tükiga ostes kaasas olid, siis saan uurida, kas R64 on olemas muuttakisti näol, või traat, ilma skeemita ikka suhteliselt raske leida seda. Pole UM-010 varem omanud kah, suhteliselt uus maa minujaoks. Igaljuhul tänud senise abi eest sulle!

              Comment


                #8
                Tundub, et tegu siiski paraku 8 oomise variandiga, kuna minu Amfiton 35AC-018 4-oomised kõlarid sellega tööle ei läinud ja 5 ampriste kaitsemetega kanaleid lahti ei teinud kui kõlarid ühendamatta olid, aga 3 ampristega tegi. Samas on säilinud mul suur soov teadasaada, mis häält need kõlarid ikkagi teevad ja mul on kusagilt meeldejäänud, et sellest kaitselülitusest sai ka möödahiilida juhtmed korra lahtiühendades. Kas sellist ühendusviisi kasutades on olemas ka oht, et võimandile tekivad püsivad kahjustused ja millised need on. Mida tuleks jälgida, juhul kui seda ühenust kasutada, et kahjustusi ei tekiks? Suur soov neid kõlareid mängimapanna justnimelt selle võimu taga on tingitud sellest, et ühtegi teist normaalset võimedit käeulatuses ei leidu.

                Mattias

                Comment


                  #9
                  Osa tekstist jäi segaseks (kaitsmete jutt, need ei mõjuta käimaminemist). Kõlareid võid julgelt proovida.

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by Rom@Aug 17 2005, 20:07
                    Osa tekstist jäi segaseks (kaitsmete jutt, need ei mõjuta käimaminemist). Kõlareid võid julgelt proovida.
                    Proovisin järgi, ei mõjuta tõesti. Ju oli siis ennem midagi valesti ühendatud. Uurisin päevavalguses ka kõiki muuttakisteid, ühegi juurest markeeringut R64 ei leidnud, järelikult 8 oomine. Ok, kõlareid testima nüüd. Suured tänud sulle informatsiooni ja abi eest!

                    Comment


                      #11
                      Mööda on sellest kaitsmest küll hiilitud nimelt tuleb see sild eemaldada ning asemele panna ca 1k pote.Reguleeritakse seade siis etaloniga 3,6oomi peale(muidu see väärtus võib ka teine olla, kuna temast oleneb kaitse rakendumisläve maksimum).
                      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                      Projektide pildid
                      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

                      Comment

                      Working...
                      X