Teade

Collapse
No announcement yet.

teex võimendi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

teex võimendi

küsimus selline..mul abit-nf7-s v2.0 emaplaat millel nVidia SoundStorm heli kivi..leidsin vedelemas kaks S-30B 8oomist Hi-Fi vana head Radiotehnika kõlli..kas on kuidagi võimalik arvutiga ühendada??? olen kuulnud lihtsatest skeemidest millega saax ise paarisaja eegu eest võimendi kokku sebida..
    on kellelgi infot, õpetussõnu?
    tänud
    ceemic

ps kui kellelgi peax midagi sellist juba leiduma ja soov müüa olex siis aga pakkuge:P
    A. Le Coq Confidential

teed 2xtda2050 kivi võimu
    kerged teha
    toidet on kerge leida
    peaks olema rms30W
    töötab ka arvuti toiteplokil(+12V-12V ja maandus)
    jne.
    skeem
    (2polaarse ja ühe polaarse toitega)
    Pluss on massis ja kõik on sassis

Comment

Lihtsam(ja kvaliteetsem) variant oleks kuskilt mõni U101 otsida. Olenevalt seisukorrast saad 250-400 krooniga kätte. Muidugi, kui huvi on lihtsalt elektroonikaga lähemat tutvust sobitada siis edu! Tulemus ei tule ilmselt nii kvaliteetne ning lõppkokkuvõttes vb pisut kallim, aga kogemusi ning rõõmu oma kätega tehtud asjast ei kaalu miski üles.

Comment

kivid ostad poest ülejänud jupid lammutad katkistest seadmetest välja ja saad suht odavaltise tegin 100 EEk tda2050 stereo lõpp võimu
        Pluss on massis ja kõik on sassis

Comment

Originally posted by Voltag@Aug 28 2005, 21:16

skeem
          mul ei näita skeemi pilti
          A. Le Coq Confidential

Comment

installi adobe reader, tõmmata saad www.adobe.com.

Comment

Mul omal oli S-30 kõlaritele tehtud võimendi TDA1554Q kiviga (2x22W). Lihtne skeem, töötab ühepolaarse toitega (+12V) ja tegi häält küll

Comment

Originally posted by digital@Aug 29 2005, 01:19
                loogiline et see mul juba on:P aga ei tea mis jama on..selle skeemi koha peale viskab üles nurka kas väikese ikooni või siis risti
                A. Le Coq Confidential

Comment

Originally posted by teett@Aug 29 2005, 10:32
                  Mul omal oli S-30 kõlaritele tehtud võimendi TDA1554Q kiviga (2x22W). Lihtne skeem, töötab ühepolaarse toitega (+12V) ja tegi häält küll
                  äkki õpetad mulle ka?? saaksid skeemi otsida vms? äkki tahad müüa? :P
                  A. Le Coq Confidential

Comment

Originally posted by ceemic+Aug 29 2005, 11:45--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ceemic @ Aug 29 2005, 11:45)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-digital@Aug 29 2005, 01:19
                    loogiline et see mul juba on:P aga ei tea mis jama on..selle skeemi koha peale viskab üles nurka kas väikese ikooni või siis risti [/b][/quote]
                    no skeem muidu olemas:P
                    A. Le Coq Confidential

Comment

Originally posted by ceemic+Aug 29 2005, 11:47--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ceemic @ Aug 29 2005, 11:47)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-teett@Aug 29 2005, 10:32
                      äkki õpetad mulle ka?? saaksid skeemi otsida vms? äkki tahad müüa? :P [/b][/quote]
                      Äkki otsid ise skeemi? Mina panin googlesse kivi nime ja esimene vastus oli kohe datasheet. Minul on ta ehitatud elektri harukarbi sisse.

Comment

Originally posted by teett+Aug 29 2005, 12:02--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (teett @ Aug 29 2005, 12:02)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
                        Originally posted by ceemic@Aug 29 2005, 11:47
                        <!--QuoteBegin-teett
                        @Aug 29 2005, 10:32

äkki õpetad mulle ka?? saaksid skeemi otsida vms? äkki tahad müüa? :P
                        Äkki otsid ise skeemi? Mina panin googlesse kivi nime ja esimene vastus oli kohe datasheet. Minul on ta ehitatud elektri harukarbi sisse. [/b][/quote]
                        tänx leidsin
                        A. Le Coq Confidential

Comment

võin sulle selle TDA1554Q võimu müüa omahinna + 1 õlle eest.

Kui huvi on, siis võin pildid saata sellest.

Ehitatud korgist teekarbi sisse

Comment

Originally posted by teett@Aug 29 2005, 10:32
                            Poisid lugege esimene postitus korralikult läbi enne kui kivikäkke pakkuma hakkate, kõllid ju 8oomised.
                            Kui valmis võimu osta ei taha siis parim kivi oleks LM3886, TDA7293,TDA7294
                            toide +/- 25V. Valmis võim tuleb odavam.
                            VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Originally posted by Jyrka+Aug 29 2005, 21:44--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Jyrka @ Aug 29 2005, 21:44)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-teett@Aug 29 2005, 10:32
                              Poisid lugege esimene postitus korralikult läbi enne kui kivikäkke pakkuma hakkate, kõllid ju 8oomised.
                              Kui valmis võimu osta ei taha siis parim kivi oleks LM3886, TDA7293,TDA7294
                              toide +/- 25V. Valmis võim tuleb odavam. [/b][/quote]
                              S30 on ju 10W RMS

TDA7293/4 on mingi 40W RMS?

Sellepärast ilmselt pakutakse neid kivikäkke, et neil tda1554 on miski 8W RMS @ THD 0.1% h34r:

Aga jah muidugi see 8 oomi on piirang

Comment

Working...
                              X