Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Minu arust oli kunagi oomipoes. aga nyyd vaatan et ei ole jah. kahjuks ei tule kui mailid sinna või sergio.ee-sse, ehk on siiski võimalik tellida. võibolla neil lihtsalt ei ole kõike lehel.
Hinnad nii erinevad. Millest see vahe tuleb? Ja kui odavaim ja kalleim kõrvuti tööle panna siis milles erinevus seisneks?
Suurt vahet neil olla ei saa,aga võimalik,et sellel "T" variandil on mõni parameeter parem või halvem lihtsalt,milline ei tea.
Ise tegin kah selle T variandiga ja olen sigarahul.Sahinaid,moonutusi jms. pole,erinevalt TDA7294 kivist,mida mul korralikult käima saada ei õnnestunud(sahises ja urises).Võimsust nii nagu lubatud.Täpset mõõtmist pole teinud,aga kõrva järgi väga ok.
Mul on üle muidu 4 korralikku trükkplaati sellele kivile ja 1 kivi kah.
Hinnad nii erinevad. Millest see vahe tuleb? Ja kui odavaim ja kalleim kõrvuti tööle panna siis milles erinevus seisneks?
oomi poega olge ettevaatlikud, odavus võib ainult näilik olla tellitava kauba puhul. Reaalset garantiid ka pole, omad kurvad kogemused
Edit: parimaks kiviks pean samat asja mida kasutaja Jyrka välja pakkus, häbiga pean tunnistama, et minu arvamus toetub vene foorumitest loetud materjalile mitte isiklikule kogemusele
Ei ole eriline kivifänn, kuid silm on juba pikemat aega olnud TDA2050 kivide peal(autosse ning tuppa neid aretatud).Mitte just eriti aplad maha põlema ning skeemilt on lihtsad(ka odavad).Teine kivi, millega on kokkupuude olnud, on LM1876.See on siis stereo variant ning väga töökindel(4oomiste kõlaritega töötab vennal juba aastaid;RRR U-101 kestas).Korpus on tal pisut kehvake keraamilise kesta puhul(Rthjc kõrge, kivi tuli paigutada kahe radiaatori vahele).
LM1876. lihtne teha, häireteta. mitmed kaitsed on peal. ühe tegin ja see rändab sõprade vahel käest kätte, keegi pole veel jagu saanud. 2 kanalit ja ega ta nii väga lahja polegi. korterisse suht piisavalt. sisendisse soovitavalt pingejagur, sest sisend suht tundlik.
ise ostsin tevalost(185EEK ostu hetkel). teise tellisin oomist(50EEK hetkel), aga pole kokku jõudnud panna.
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
Tda2050 on kivi mis ennast õigustab, sound on ok. Korraliku trafo korral tuleb 25 W ära ka. 40 eegu eest konkurenti IMO pole. Trükkplaadiks kasutasin ma ntks automakist lõigatud trükkplaati mis tda 2003 le mõeldud. Suuremate võimsuste korral hakkaks STK hübriidide poole vaatama. Kuid seal pole asi enam nii lihtne-genereerimised jne. Samas nondel saab isegi kui vaja tühijooksu ja muud timmida.
Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Võimsuse poolepealt on jah STK perekonnad kurikuulsad(mono, stereo ning ka 3 kanaliga).Siiski on neid väga lihtne uute lõpptranssidega õnnistada(STK4050 sai pandud 4xKT8101A, originaalidel lihtsalt vastavaid väljaviike ei kasuta).LM3875 pole kahjuks kursis...
Comment