Teade

Collapse
No announcement yet.

mis arvate sellisest ideest ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    mis arvate sellisest ideest ?

    Asi selles, et hetkel ei taha osta kallist peovõimendit, vaid tahaks mingit odavamat lahendust. Pidusid ka just ei tee, aga vahel läbudel vaja mõnd võimendit. Oleks vaja vähemalt 100W 8 oomi juures kanalile andvat 2 kanaliga võimendit. Peast käis selline idee läbi, et ostaks mõne tavalise yamaha, sony vms ressiiveri/võimendi ja poogiks sinna nt 2 arvuti jahutust külge - on mul õigus et kui asi kuumaks ei lähe väga siis jääb tööle ?

    Mis arvate siis asjast ?

    #2
    mis sa selle lisajahutusega saavutada loodad?Halba ta just ei tee, aga võimsamaks sa niiviisi küll ei saa.Originaal jahutus peab tagama piisava jahutuse.
    muusika on kuulamiseks

    Comment


      #3
      jahutusega on heli puhtam. kui ikka kuulad tunnikese väga kõval volüümil ja võim läheb väga kuumaks , siis hakkab moonutama, nagu peksaks üle või nii.

      Comment


        #4
        jahutus lahendab ainult üle kuumenemise probleemi. Kuid ülejäänud piirid, sealhulgas toitetrafo võimsuse piir, toitepingete piir ja lõputransside voolu piir jäävad ikka ette. Vaevalt, et need liiga kaugel on.

        Comment


          #5
          arvatavasti tahtiski ta saavutada pikaajalist kvaliteetset mängimist.et võim üle ei kuumeneks
          iseenesest päris hea mõte
          Bzzzt!!

          Comment


            #6
            Omal ajal sai tehtud heli 8 Estonia lõppvõimuga(4tk.per kanal).Üks kõrgetele,üks keskmistele ja kaks bassidele.Kõlariteks olid Dynacordi PA kõlarid.Igasse võimu oli monteeritud Papst-i prosevendid ja just pikaajalise maksimumi lähedal töötamisel ilma sundjahutust kasutamata lõi ülekuumenemise tõttu automaatkaitsme peale.Peale ventide paigaldamist võis kütta ööpäev läbi probleemideta...Olid ajad!
            Lisajahutus ei ole kunagi liiast.
            Lisades juurde ,et antud vendid sai ühendatud termostaatjuhtimisega mis lülitusid sisse 60 kraadi juures. B-)
            Kõik meeldiv tuleb lambist...

            Comment


              #7
              vist jäin natuke arusaamatuks - eesmärk ongi pikaajaline mängimine mitte võimsuse tõstmine. Enamus koduvõimendid lülitavad end välja ülekuumenemisel - mõtlesingi siinkohal kasutada jahutust.

              Oleks vaja võimendit mis ei maksa palju aga võimendaks kaks 8 oomist kõlarit ära - ehk vähemalt 100W rms kanalile.

              Comment

              Working...
              X