Teade

Collapse
No announcement yet.

milline võimendi koju?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

milline võimendi koju?

kuigi siin on juba paaril korral võimendi ostuteema läbi käinud, oleks nagu igaühe teema sutsu erinev.
    minu küsimus siis selline: sooviks osta koju võimendit, mis oleks kodutingimustes väga hea kõigi näitajate suhtes (soodne hind - esialgu ei täpsustaks, vastupidav, väikse varuga kõlarite W suhtes, korraliku heliga ja muude heade tehniliste näitajatega).
    alguses plaanin külge lükata radiotehnika kõlarid 250 w, aga sooviks et võim toidaks ära ka 400 w kõllid.
    mida oskate soovitada? äkki mõnda firmat ei peaks üldse vaatama ja mõni firma on selline millega ei saa kindlasti alt minna? mul suht nadid teadmised kodutehnika vallas..
    olen igasuguse vastukaja eest tänulik!

Mina soovitaks otsida komisjonipoodidest kasutatud lääne või ka asjalikumat vene tehnikat. Hind on nendes kohtades paindlik kui endal oskusi rääkida. Näiteks ise sain yamaha ax-590 võimendi päris hea hinnaga mis oli soomest toodud.

Comment

Originally posted by kuwalda@Sep 22 2005, 22:53
      Mina soovitaks otsida komisjonipoodidest kasutatud lääne või ka asjalikumat vene tehnikat. Hind on nendes kohtades paindlik kui endal oskusi rääkida. Näiteks ise sain yamaha ax-590 võimendi päris hea hinnaga mis oli soomest toodud.
      Kus tallinnas selliseid poode leida võib? läheks vaataks isegi...

Comment

aga siiski, mis firmat ma vaatama peaks kui kavatsen poest osta?

Comment

Isiklikult soovitan 80`ndata aastakäigust JVC seadmeid, head on ka Korvet, Odyssei, jne.Vt Ost-Müük foorumisse.Seal see teema väga laialt käsitletud.
          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
          Projektide pildid
          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

See kõlbab küll ma arvan.

Comment

Äkki see näiteks

Comment

no see viimane oli sealse jutu järgi paras tegija. ma ise poleks elu seeski osand sellist poes vaadata. seierid ja puha, nagu mu vana must-valge teleka trafo. no aitähh igatahes soovitamast. ei tea kas see väärib ka sealset hinda minimaalselt pakuti vist 3000 eeku? ega odavamalt pole mõtet poestki vist midagi vaadata või?

Comment

usun et sellist poest sa enam ei leiagi

Comment

To mafjoss

Kuidas keegi, minul näiteks ei teki isegi mõtet sellist kirstu ostma hakata, ammu siis veel koju. Kui siis äärmisel juhul mingi keskmise suurusega ruumi helindamiseks läbu võimuna ja seda äärmise häda korral.

Comment

Originally posted by mafjoss@Sep 25 2005, 16:54
                      See kõlbab küll ma arvan.
                      Seda sitta olen ise kuulnud!Ning ta on sitt!Sorry väljendite pärast Teine võimendi on midagi korralikku juba, vaatamatta oma vanusele.Kui lüüdid on vahetatud ning lõppaste järele regulleeritud, siis soovituslik kaup.Sellisel juhul on 3000.- min. selle kohta õiglane!
                      Projektide pildid

Comment

Mafjoss - sul ei ole nii võimast võimendit tarvis. Sellest on palju nendest foorumites räägitud, et igasugused 250W ja 400W toakõlarite puhul on väga kahtlane teema. Kujutad sa ka ette, kui palju tegelikult on 300W RMS võimsust? Minu silme ette tuleb robustses kastis, sangadega ning metallnurkadega, riidega kaetud PA tehnika, horn-kõrged ning vähemalt 12" kõrge-kõrge rõhuga woofer, mis kaalub päris korralikult.
                        Ükski RRR tehase kõlar ei suuda seda 250W, saati siis veel 400W välja anda - see on marketingi võimsusnumber.

Teemas väljapakutud Hitachi on võimas ja raske võim, kui kindlasti seda tahad, siis palun, aga üldises plaanis sul niivõimast vaja küll pole.
                        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

hea mõte. ma soovitaks kasdi lahti teha ja vaadata valjukatele tehtud markeeringut. heal juhul kuskil 10-20 vatti(bass) 5-10 vatti(treble) 1-2 vatti (high)
                          -Artificial_Intelligent-

Comment

no kas siis on olemas tänapäeva poes tänapäeva arengutasemele vastav võimendi, mis ei maksa mõttetult palju ja toidab ära rohkem kui s-90 kõlarid, on kvaliteetne ja vastupidav? või peale 80ndaid enam ei tehtud midagi normaalset, eriti hinna poolest. või on foorumi rahvas lihtsalt suur vanatehnika ja isetegemise fänn?

Comment

Foorumi rahvas on siiski tõe fänn Korralikud võimendid on enamuses pärit siis jah 80´ndatest aastatest kui veel osati võimendeid ehitada.Numbrid olid vastavuses tegelikkusega ning võimendisse ei olnud pandud omaloomingut tekitavaid ahelaid.Ise tehes saab loomulikult just sellise võimendi, mis sooviti(alates nigelast klotsist kuni korraliku lambini) ning hind on sel juhul paindlik.Head asja ei saa väikese raha eest.Vaata ost/müük foorumisse.Seal oli alles hiljuti korralikke vanakooli võimendeid müügil...
                              Projektide pildid

Comment

Working...
                              X