Plaan osta tuleviku kodukino tarbeks üks korralik resiiver, kuid hetkel ei saa ja taha uusi kõlle osta(elukoha vahetuse pärast). Küsimus selles, et hetkel on mul kodus S30 kõllid. Kas nendest tuleb korralikku heli kui ühendada resiiverile ainult kaks kõlli järgi. Kas midagi kaduma ei lähe. Eriti pean silmas bassi ja madalaid helisid. Küsimus selles, et kas see resiiver suudab sama ja rohkemgi veel toita kui radiotehnika y101? Ma ei pea silmas seda, et punn põhja keerata, vaid seda kui vaikselt mängib raadiot. Kuidas on heliga lood? On see kompott parem või halvem? On kellegil kogemusi?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Yamaha 550 resiiver+s30 kõllid
Collapse
X
-
u-101 pole eriti mõtet võrrelda, igas elemendis on 550 üle, aga vaata milline hinna vahe ka neil on. Oli kunagi 450 endal(kahte kanalit koormates 85W RMS'i 8 oomil) ja isegi S-400 poleks läindu vaja võimsamat võimendit. Kohati isegi overload vilksas kõlaril ette.
Kui rahaline seis võimaldab, siis ise soovitaks 650, sest 550 on enamjaolt samad funktsioonid ja ka toide sama võimas mida näitab ka kaal). Samas 650 on trafo juba 500VA, samuti toitelüüdid 8200uF asemel 12000uFx71V. Lisaks on YPAO ja PURE DIRECT, mis kvlaiteetsete kõlaritega kuulamiseks vajalik(ehk siis lülitab kõik tämbrid, displayd ja muud viled ja vidinad välja).
Ühesõnaga mina arvan, et kui rahakott võimaldab, siis osta 650, kui ei, siis 450
-
Tegelikult ma olen endale välja valinud yamaha 557, seda poe letis ei ole aga ühes poes laos on saadaval ja maksab vähem kui 550 ise. 557 on 550 täiustatud versioon. Mõtlen kas kodukinoks selline asi kõlbab. näiteks tuba on mingi 20ruutu suur. On seda matsu ja värinat piisavalt kui osta just sellele võimule mõeldud yamaha orginaal kõlarite süsteem???msn: pois11@hotmail.com
Comment
Comment