Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
oskab keegi head nõu anda, sest et ei tevalos ega kuskil pole saada isegi 4,7mikrofaradit 16V ega 6,3 mf 16V, nii et ootaks mingeid soovitusi:P Minema peaks siis Y101 võimu.
Mul kindlasti kusagil on aga Sa räägi parem, kuidas Sa kindlaks tegid, et neid tõepoolest pole ei Tevalos ega ka kuskil mujal? Ma nimelt olen sellist nipet-näpet nagu kondensaatorid, takistid, üldotstarbelised transistorid alati letist küsinud ja alati ka saanud... ostuprotsessi kirjeldamine aitaks leida viga, miks Sul ei õnnestunud neid osta...
If you think education is expensive, try ignorance.
Originally posted by DRage@Oct 10 2005, 20:06 no kui ma tevalost küsisin, et kas on saada selliseid kondesid siis ei öeldi, et on 4,7mf 25V
Need 5,0x16v on seal arvatavasti mittepolaarsed lüüdid, kui ei leia siis saad kui
kaks 10,0 lüüti ühendad järjestikku, kokku paned kas +id või -otsad, skeemi
lähevad siis vastavalt -sed või + otsad.
Teiseks:
Asi siis selles et need kondensaatorid on ette nähtud alalispinge tõkestamiseks.Mittepolaarsete lüütide asemel on soovitatav kasutada(kui originaale pole kusagilt võtta) kasutada kahest jada kondensaatorist moodustuvat lülitust(reeglina pannakse - kokku, ei tea miks :huh: ).Mitte ningit mõju ta teoreetiliselt ei avalda potensiomeetritele(asenduse puhul).Mõju võib avaldama hakata kondensaatorite tooraine kvaliteet/kondensatorite kasutusala.
Pane sinna ikka need 4.7uF-sed see pinge võib seal suurem ka kondekal olla, see tähistab max pinget mida kondekas on võimalik taluma, et pane aga see 4.7uF * 25V ja kõik ok.
Comment