Teade

Collapse
No announcement yet.

Mis kondesid tohiks kasutada 5mf 16V asemel?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mis kondesid tohiks kasutada 5mf 16V asemel?

oskab keegi head nõu anda, sest et ei tevalos ega kuskil pole saada isegi 4,7mikrofaradit 16V ega 6,3 mf 16V, nii et ootaks mingeid soovitusi:P Minema peaks siis Y101 võimu.

Tänades
    Kui muud ei mahu siis pudel õlut ikka mahub

Mul kindlasti kusagil on aga Sa räägi parem, kuidas Sa kindlaks tegid, et neid tõepoolest pole ei Tevalos ega ka kuskil mujal? Ma nimelt olen sellist nipet-näpet nagu kondensaatorid, takistid, üldotstarbelised transistorid alati letist küsinud ja alati ka saanud... ostuprotsessi kirjeldamine aitaks leida viga, miks Sul ei õnnestunud neid osta...
    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Kondekale lubatud pinge võib vabalt suurem olla näiteks see4,7MF
      "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

no kui ma tevalost küsisin, et kas on saada selliseid kondesid siis ei öeldi, et on 4,7mf 25V

Comment

no jah mis sellel viga ??
          see pinge on lubatud maks. pinge ja kui ta on suurem kui originaal siis pole midagi viga

Comment

Originally posted by DRage@Oct 10 2005, 20:06
            no kui ma tevalost küsisin, et kas on saada selliseid kondesid siis ei öeldi, et on 4,7mf 25V
            Need 5,0x16v on seal arvatavasti mittepolaarsed lüüdid, kui ei leia siis saad kui
            kaks 10,0 lüüti ühendad järjestikku, kokku paned kas +id või -otsad, skeemi
            lähevad siis vastavalt -sed või + otsad.
            VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Kuidas see potekate tööd mõjutab? St. et kui ma panen 2x 10Mf*16V või kas tohiks panna ainult 1x 10Mf*16V või kui tõesti panna 4,7Mf*25V

Selles suhtes, et need 5mf*16V on potekate skeemi peal ja ma ei kujuta ette mis mõju avaldavad neile lüüdid!

Kui keegi algajat valgustaks siis oleks tore.

Comment

Esiteks valgustame ühikute suhtes:
                M= mega-
                m= milli-
                mk(või u)= mikro-
                k= kilo-

Teiseks:
                Asi siis selles et need kondensaatorid on ette nähtud alalispinge tõkestamiseks.Mittepolaarsete lüütide asemel on soovitatav kasutada(kui originaale pole kusagilt võtta) kasutada kahest jada kondensaatorist moodustuvat lülitust(reeglina pannakse - kokku, ei tea miks :huh: ).Mitte ningit mõju ta teoreetiliselt ei avalda potensiomeetritele(asenduse puhul).Mõju võib avaldama hakata kondensaatorite tooraine kvaliteet/kondensatorite kasutusala.
                The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                Projektide pildid
                Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

sellisel juhul on tegemist 5,0uf*16V

Comment

Pane sinna ikka need 4.7uF-sed see pinge võib seal suurem ka kondekal olla, see tähistab max pinget mida kondekas on võimalik taluma, et pane aga see 4.7uF * 25V ja kõik ok.

Comment

Working...
                    X