Teade

Collapse
No announcement yet.

äkki oskab keegi aidata (teema lõpend)tänud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

äkki oskab keegi aidata (teema lõpend)tänud

All nurgas on kiri 100Y - 101 küljed on terves ulatuses jahutusribid ees kaks sanga mõõdud 47x12x36 kaalub ikka üle 10 kilo tundub vähemalt nii.
    et nagu mingeid tootjale viitavaid kirjeid ma pelt ei leidnud aga nuppude pealt vaadates peaks see olema helitehnika (võimendi)

hmmjah endalgi kaks seda plokki ootavad modimist et k6larisse mahutada. 100W per plokk, kui eemaldada l6putrafo saab kasutada toak6lareid sellega, muidu m6eldud kooliraadiole
    Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
    * Toitelüüdid
    * Kõlari kummilõdvik
    * Elekter
    * Kõrvad
    * Naabri närvid

Comment

et nagu sillata kannatab neid? kui jah siis mul 5 plokki veel vaja

Comment

Tehke enesele elementaarsed asjad selgeks. Pealegi kui olete mingid põhitõed võimenditest selgeks teinud alles siis hakake seda sildamis jama tahtma ja tegema.Tundub, et keegi on midagi kuulnud ja nüüd kohe läheb sildamiseks lahti. Kui mu mälu mind pole alt vedanud siis see võim on juba enne teid sillatud ja selle tagajärjel sealt see 100W võhma saadaksegi.

Mõõtude ja kaaluga arutletakse võimendi üle, skeemi vastu ei tunne keegi huvi ainult kuidas seda sillata saab !!!

Juhul kui sellest modimisest trafod üle jäävad ,võtke ühendust ,ostan ära !
        Vahetuseks võin pakkuda ka lõpu transse, suurtel võimsustel neid ikka vaja läheb.

Edu tegijatele !!!

Comment

Originally posted by mmm_Mõnus@Oct 11 2005, 21:43
          et nagu sillata kannatab neid? kui jah siis mul 5 plokki veel vaja
          See ongi kehvapoolne sildvõim, kaks 50W 8oomist plokki, 100W 15 oomi sillas.
          VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Tänud selgituste eest aga jah esialgu pole mul 100W midagi peale hakata.

Comment

Working...
            X