Teade

Collapse
No announcement yet.

probleemid estonia lõppuga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

probleemid estonia lõppuga

tere mul siis selline probleem et koju tulles oli võim sees ja punane led põles ja ei lsaknud enam kanaleid tahti. Uurisin siis seda veits ja sain teada et (keegi on seda eelnevalt parandanud) läbi on arvatavasti R134, R128, R116 ja R49. mõõtnud pole ja ei oskaks ka vist kuid teada tahaks et mis sellega võib kaasneda kui need takid on läbi.
    Igasugune abi on oodatud.

ja siis et mis takistus neil on ja mitu watti nad on?

Comment

takistid on kõige väiksem mure.sul on lõpptransistorid,vähemalt ühes kanalis ,läbi

Comment

ühes kanalis siis jah ehk kui mul oli kasutusel A kanal siis need on läbi jah.
        kuidas ma neid kontrollin õigemini millega ja mida ta peab näitama kui ma nad lahti tinutan?
        kummal pool nad asuvad kas vasakul või paremal?

Comment

Originally posted by londiste@Nov 2 2005, 17:01
          ühes kanalis siis jah ehk kui mul oli kasutusel A kanal siis need on läbi jah.
          kuidas ma neid kontrollin õigemini millega ja mida ta peab näitama kui ma nad lahti tinutan?
          kummal pool nad asuvad kas vasakul või paremal?
          Läbi võib olla trans VT9 , takid tumedad ja vaevalt läbi põlenud, R49ga panid vist
          mööda.
          Sinu juttu lugedes soovitan asjatundjat otsida hakata.
          VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

asjatundjaga on igav, igatahes pean raha välja käima, kuid tahaks ise proovida. Masind kõik olemas ja nii peese ma seda keerata ka ei saa, kui te aitate muidu osades küsimustes.
            Ja R49 on kärasnud, kuid vb see töötab kuna seda on ennem parandatud ja ma ei tea kas see oli minu intsdenti tõttu või oli see juba ennem.

Comment

estonia on selline imelik aparaat mis kipub iseenesest peesse minema,nii et ole ettevaatlik.võta alguses lõputransistorid lahti ja proovi siis.kui käima läheb,on viga nendes.kui ei,siis eespool.

Comment

tinutasin transid küljest ja proovisin kuid ei lülitanud kaitsmeid maha.
                mis edasi?

Comment

otsi parandajat.estonia ei sobi esimeseks näpuharjutuseks(ega ka teiseks,kolmandaks ja neljandaks)

Comment

Kui viitsid, siis vaata selle foorumi estonia parandamise teemasid. Nagu ka nendest võid aru saada, on estonia VÄGA kapriisne asi ja seda tuleb parandada väga ettevaatlikult ja kõigele mõeldes. Kui ikka ei ole võimude hingeeluga nii tuttav, et võiksid estonia skeemi ise lugeda ja iga jupi vajadusest aru saada, siis ei ole mõtet teda torkima hakata, rikud ainult ära. Ja kui läbi läinud võimu parandamisel saab elektroonik välja uurida vea põhjuse ning tagajärjed, siis ära soperdatud asja puhul on juba mitu põhjust ja seega märksa rohkem peavalu.

Comment

Originally posted by digital@Nov 3 2005, 19:57
                      Ja kui läbi läinud võimu parandamisel saab elektroonik välja uurida vea põhjuse ning tagajärjed, siis ära soperdatud asja puhul on juba mitu põhjust ja seega märksa rohkem peavalu.
                      Näitan veelkord seda iseparanduse pilti http://www.zone.ee/jyrka1/konded.jpg
                      Lisaks pusale näete sisendiplaadil tagurpidi pandud tantaallüüti, selle asendusega
                      lõhuti plaadil maanduse riba ja stabikas jäi õhku rippuma, ülepinge tagajärjel
                      kustus opakas, mille eluiga sellega veel lühenes näeb tulevikus.
                      Põhiveaks oli arvatavasti kolme suure lüüdi katkestus, teised kolm olid 2400 kandis.

Võta soovitust tõsiselt.
                      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Working...
                      X