Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi tevalost

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Võimendi tevalost

No eks too ta minu laborisse...Ühe sellise juba sai renoveeritud.
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

endalgi selle tevalo võimendiga pisike probleem, sai kõik õigesti joodetud ja kinnitatud, kuid võimendis nagu surin sees
      kui tavakõlarite vol. maha keerata aga selle võimu oma peale jätta suriseb woofer kahtlaselt. vol. kontrollina kasutan 50k potet
      milles viga võiks olla ?

Comment

Alalispinge väljundis...
        Projektide pildid

Comment

Olen vägagi võhik selle kohapealt, ehk viitsib keegi lähemalt seletada, mida see tähendada võiks või nõu anda mida tegema peaks.

Niipalju kui ma aru sain, siis trafo ja võimendi vahelistes juhtmetes ?

Comment

nonii..
            sai siis vanateema ülesse kaevatud..
            muud midagist ma eriti küsida ei sooviks..aga huvitab just see..et võimendi vajab ise 2x30v toidet (nagu kirjas)
            geiss selles..et mul muidu üks toroid olemas siin nurgas..+/- 40v alalist ja 0.. koos 10 000uF kondedega ..et põhimõtteliselt see toide sobiks talle?
            ja see kivipläust vajab ka keskväljavõtet ikka jah?

äitäh!
            mida sa lohh vahid

Comment

Tere,

kuna endal jäi samamoodi see võim silma ja tekkis mõni küsimus, siis küsiks selle siin samas teemas ära, et mitte uut teemat tegema hakata

Et ehitaks selle siis endale koju subwoofrile, võimust oleks vaja ainult 70-100w rms

ma ei tea kas ma olen pime või, aga ei leidnud tevalo hinnakirjast sobiva (75-100w) võimusega võimu ja siis tekkis mõte, et kui osta see võim, panna väiksema võimsusega trafo, siis peaks võimsus väiksem olema ja võim ka odavam tulema?

kui selline asi võimalik oleks, siis äkki keegi targematest oskaks soovitada millist trafot võiks vaadata?

ette tänades!

Comment

Esmalt postitatud v6rgujuhe poolt
                Tere,

kuna endal jäi samamoodi see võim silma ja tekkis mõni küsimus, siis küsiks selle siin samas teemas ära, et mitte uut teemat tegema hakata

Et ehitaks selle siis endale koju subwoofrile, võimust oleks vaja ainult 70-100w rms

ma ei tea kas ma olen pime või, aga ei leidnud tevalo hinnakirjast sobiva (75-100w) võimusega võimu ja siis tekkis mõte, et kui osta see võim, panna väiksema võimsusega trafo, siis peaks võimsus väiksem olema ja võim ka odavam tulema?

kui selline asi võimalik oleks, siis äkki keegi targematest oskaks soovitada millist trafot võiks vaadata?

ette tänades!
                Kasutaja Cheopps vist isegi mõõtis ja sai tulemuseks vist kuskile sinna 70W kanti selle tehase poolt soovitatud trafoga.

Comment

vabandan et selle vana teema uuesti üles võtan, aga tegin ka selle võimu valmis, aga tekkis probleem, et mängib vaikselt ja kõrgemad sagedused oleks nagu lõigatud (ragiseb imelikult) Milles võib asi olla? montaaz on üle käidud (vigu otseseid ei leidnud) Kas viga võib olla selles transis mis on radikasse "uputatud" mis on tolle ülesanne skeemis jms.
                  Pluss on massis ja kõik on sassis

Comment

Sai tehtud dual mono võim nendest võimendidtest ning trafo 300va mõlema toiteks, üldiselt nendele kes teada tahavad kuidas asi täisriba kõlarites töötavad siis heli on muidu puhas, aga sageduskarakteristik pole just kõige lineaarsem ning sagedused kõiguvad - seega hifi tasemega ta päris pole - kuigi kui audiofiiliga tegu pole siis kärab küll. Tundlikus pole tal kõige suurem - et võimalik et läheb eelvõimu vaja kui sisend nõrk. Peale selle soovitan kindlasti 10000 uF konded panna nende väikeste asemel.

Comment

Esmalt postitatud Vilkz poolt
                      aga sageduskarakteristik pole just kõige lineaarsem ning sagedused kõiguvad
                      Sellised süptomid viitavad küll vigasele jupile või valesti kokku pandud võimule.

Comment

vabandan et selle vana teema uuesti üles võtan, aga tegin ka selle võimu valmis, aga tekkis probleem, et mängib vaikselt ja kõrgemad sagedused oleks nagu lõigatud (ragiseb imelikult) Milles võib asi olla? montaaz on üle käidud (vigu otseseid ei leidnud) Kas viga võib olla selles transis mis on radikasse "uputatud" mis on tolle ülesanne skeemis jms
                        .
                        Vaata üle konded c1 ja c3 muidugi ka muud jupid. Endal oli säärane probleem ühe teise isetehtud võimuga.

Comment

Probleem järgmine: Kõlarikaabel oli lühisesse läinud ja midagi põles maha - ilmselt transid. Mis võisid veel kõlbmatuks muutuda?

Comment

Lõpptransid.107% kindel!Tasub kontrollida ka alaldi dioodid...
                            Projektide pildid

Comment

mul endal see võim kokku joodetud ainul radikat ja trafot pole. aga selline küssa tekkis et kas see trafo ei sobi?: Firma INTERTRAFO OY made in finland
                              Typ-S100 100VA 50-60Hz
                              Prim 230 V
                              Sek 24 V 4,2 A
                              Pildid:

vabandan halva kvaliteedi poolest.

Comment

Kui piltidest õigesti aru sain siis sul neid vaja 2. Vellemanni mänguvõimu ostjatele tunnen kaasa, soovitaks abitsioonidega tagasihoidlikum olla ja piirduma 70W-ga.
                                Näiteks http://www.hot.ee/ylejoejyri/Pildid/jyrka022.jpg olenevalt toitepingest siinusvõimsus kuni 140W 4oomil, tuleb spetsiaalselt vaeva näha et läbi lasta.
                                VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Working...
                                X