Sain võimu käima ja häält tegi ka päris head. Kahjuks lolli peaga arvutitaga teise helikaarti sisendit tõstes põlesid mõned takid läbi r5 ja r6 kindlasti midagi veel äkki keegi oskab arvata mis veel hävisid? Ise päris algaja ja ei oska hetkel rohkemat kontrollida kui takisteid. Oleksin pidanud vist sisendisse mingi takisti panema kaitseks aga ei viitsind. kärsitult vaja proovida jne. Tunni mängis päris ilusti bassi 4 oomi taga. Soundplaster live 5.1 järel mängis ilusti aga ei saanud sellel subaka väljundit tööle ja panin mingi sweexi 5.1 arvutisse selle järel ära põleski. takid leidsin uued ja jootsin külge aga igaks juhuks panin trahvo vahele 40w pirni et uuesti kohe maha ei põleks aga voolu sisse lastes kuumenevad takid ikka kuigi sisendis midagi pole. Äkki keegi oskab midagi veel pakkuda mis veel vahetamist vajavad?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Võimendi tevalost
Collapse
X
-
Kes soovib see proovib ei tohiks ta midagi nii liig olla-välimuse järgi see trafo peaks 1 kanali toitmisega kenasti hakkama saama, pinget on tal minu arvates selle võimu jaoks natuke vähe, niiet maksimaalset lubatud võimsust siit ei tule, kuid eks midagi ikka. Anna teada kui oled proovinud, omal ka selline võimendi K8060 veel kokku panemata, kuid kiire on ja praegu on käsil just üks orbita 002 lõppvõimu "surnust üles...õigemini selle taasloomine, sest originaalist on järel vaid põhimõtteliselt korpus ja "näidisena kasutatav" sisu" kui see ei õnnestu siis ehk peksan kogu krempli laiali ja kasutan vähegi mingit väärtust omavad komponendid ja pulgad muudes projektides.Ise muidu algselt oli idee toita K8060-t (õigemini selle stereo varjanti)-s.t. , et kahte sellist võimendit-(ärgu nüüd mõni hakaku mõtlema, et mul mingi eriversioon on), trafost mis koostatud kahest südamikust mille mõõdud 100*60*32 ühe ristlõike pind siis 6,2 cm2, kui kaks kokku panna siis peaks enam kui küll olema ja toite filterkondekad peaks ka ikka skeemis antud 3300 vs 4700 ikka veel suuremad olema-oma mõtted liikusid hindu vaadates 15000 uF juures. Ehk oskab keegi täiendada-laita?
Comment
-
tahtsin küsida et kas sellisel http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...5-10230&lng=est on ka trafo ja radikas kaasas? ma hinna poolest vaatasin
Comment
Comment