Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi tevalost

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

üks küsimus siis, ei saanud ennem aru et kas siis sellel komplektil on kõik vajalik kaasas?
    http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...5-10230&lng=est
    mõtlen et signaal võimu ja kõlli juhtmed järgi ja tõõtab?
    no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

nagu mina aru saan on siina ikka trafot ka vaja.

Comment

Selle pulga töölesaamiseks vaja ikka toiteseadet ka jah, nagu eelpoolkõneleja ütles.Hind natuke mõistetamatu, kas see radikajunn ikka on seda väärt, võimsaid UPS-i-räbalaid, milles palju tegusamaid radikaid leidub on ju ka saada?No kui see radikas mingi 200 raha maksaks nt.-rohkem mina selle eest küll ei annaks, siis kas see kokkupanemine on ülejäänu :blink: -siis võiks seda isegi teha, kas keegi soovib

Comment

radikas oli vist 160eek.No kui omal ikka kolbi, tina,trelli ja kogemust pole siis nende eest ca 250 eeku rohkem maksta pole ka palju.
          Palju sellise konstruktori komponendid muidu eraldi ostes lähevad?

Comment

Alla 200 kindlasti-takistid on 50 senti tükk, neid seal ju oli vist 19, pole see tükk hetkel käepärast, traattakistid, 2 tükki on 10 eeku, dioodid 1n4148 on u. kroon tükk, stabilitron ka sinnakanti, valgusdiood ka kroon- kaks, jõudioodid kaks-kolm krooni tükk, klemmid-kroon tükk, kondekad kokku 5-6 krooni, SILUFILTRI omad vastavalt soovile, need on soovitav võtta ikka paremad kui 3300 või 4700, hea kui 10 000 mkF, transistorid BC-d paar krooni tk. TIP-id u. 30 eeku tk. (saab ka u 20-ga).PCB muidugi oma teha, või rippmontaazh .Sai isegi seda konstruktorit "kloonitud"-kui korralik korpus ümber siis teen temast ka pilte ja näitan.
            Hm! ikkagi-kui keegi sooviks siis oleks nõus ise selle konstruktori kokku panema poole eest sellest 250-st, ehk vähemagi, kui keegi soovib?See kokkupanemine ju ongi selle asja iva, kui asja ikka ise päris algusest lõpuni valmis ei ole teinud, siis mida selle konstruktori juures enam teha ongi muud?Töölesaamine ju on ka nii, et praktiliselt kohe, kui pingestad, ta ka töötab, vanadel aegadél pidid ikka näpuga skeemist järge ajama ja ette tuli igasugu üllatusmomente

Comment

Võibolla, keegi siis pakub komplekse lõpplahenduse?
              Mõned härrad siin muidugi on, kes ütlevad anna pappi teen valmis - ainuke viga on, et härrad tahavad härra palka saada. Pole aga mõtet palgata arhidekti cyproci panema.(ei räägi siinkohal eelmisest 125 krooni pakkumisest, mis on täiesti mõistlik).

Tevalo huvi oleks kui paneks üles teema - Aktiivsubwoofer. Seal on siis üks säästu ja üks keskmise hinnaga projekt.
              Tevalo hind/tootekood/skeem siis kõlari, filtri, võimendi, trafo, alaldi, radika jaoks.
              -

Comment

no siis endal jätan tolle konstruktori mõtte välja.
                aga sõber mul tahab osta sellist hullu asja http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...rtnr=615-10257 .
                õelge kas siis on sellel mõtet osta, või on midagi muud paremat võimu. üks asi kindel, ta tahab võimu mis oleks 2x200w või rohkem. kõlli mis ta sinna taha paneb ei tea ma täpselt aga tahtis osta sinna ssw3000. võibolla hiljem ka teise.

Comment

Originally posted by heix25@Feb 27 2006, 17:20
                  http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...rtnr=615-10257 .
                  õelge kas siis on sellel mõtet osta, või on midagi muud paremat võimu. üks asi kindel, ta tahab võimu mis oleks 2x200w või rohkem.
                  See peaks tegelikult olema 2*150W 4oomil.
                  VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Jah mingis vanas Elfas oli ka minumeelest sama võim ja seal ka kirjutatud, et tegu on 150W-4 oomi korral.
                    Eelpoolkõneldud cyproci teema kohta-ei ole ka ise arhitekt/insener, et nööriks sellist summat.

Comment

aga äkki oleks siis midagi paremat välja pakkuda? nagu näha siis se seal 3000kr piires võib olla.

Comment

Kas iseehitamise soovi ei ole? Mõtlen otsast lõpuni ise tegemisest...näiteks Ampslabi skeemide järgi saab sellise võimsuse ilusti kätte. Või kui on soov ikka KIT kokku panna siis Velleman-il on veel KIT-e, mina olen kokku puutunud ka Smart Kit-i konstruktoritega, need suht lollikindlad ja lihtsad siis on veel Idanaabrite MasterKit, need täitsa saadaval-saab ka ise teha n.ö. "koopia" sest palju KIT-i skeeme avalikud-Vellemani pole küll PCB-ga illustreeritud joonistega kohanud kuid teised eelpoolmainitud avaldavad ka PCB skeeme, ei pea isegi ise ajusid ragistama. Kuid KIT on ikkagi n.ö. käteosavuse proov, "tarkvaraline", "riistvaraline" oleks näiteks Ampslab, kui ise pead midagi mõtlema-see parem treening.

Comment

Originally posted by heix25@Feb 27 2006, 15:20
                          no siis endal jätan tolle konstruktori mõtte välja.
                          aga sõber mul tahab osta sellist hullu asja http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...rtnr=615-10257 .
                          õelge kas siis on sellel mõtet osta, või on midagi muud paremat võimu. üks asi kindel, ta tahab võimu mis oleks 2x200w või rohkem. kõlli mis ta sinna taha paneb ei tea ma täpselt aga tahtis osta sinna ssw3000. võibolla hiljem ka teise.
                          No lisagu siis veel 300eek ja nõks võimsam ,et pärast süda kripeldama ei jääks

Comment

aga sellele oleks normaalne järgi ssw 3800 ju. aga se kõll eriti ei taha sobida, liiga suurt kasti tahab.

Comment

tellisne probleem et sai kokku pandud see K8060 , kuid kui panin kõlli juhtmed järgi siis hakkas kogu asi jubedat häält tegema? ning see valgus diood ei taha ära kustuda?

Comment

Panin ka selle võimu k8060 kokku kuid mul on midagi valesti nimelt voolu sisse pannes hakab se punane tuluke põlema ning takistid (juhendil märgitud R19 ja R20) lähevad mõne sekundiga tulikuumaks ning siis hakkas midagi suitsema.Kontrollisin kaks korda
                                ega midagi valesti pole kokku monteeritud ja kohendasin tinutusi,siis proovisin uuesti voolu hetkeks sisse lasta kuid midagi ei muutunud.
                                Keegi kes seda varem kokku on pannud äki teab mida kontrollima peaks.Tänud.

Comment

Working...
                                X