Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi tevalost

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Nüganenn@Mar 18 2006, 21:10
    Panin ka selle võimu k8060 kokku kuid mul on midagi valesti nimelt voolu sisse pannes hakab se punane tuluke põlema ning takistid (juhendil märgitud R19 ja R20) lähevad mõne sekundiga tulikuumaks ning siis hakkas midagi suitsema.Kontrollisin kaks korda
    ega midagi valesti pole kokku monteeritud ja kohendasin tinutusi,siis proovisin uuesti voolu hetkeks sisse lasta kuid midagi ei muutunud.
    Keegi kes seda varem kokku on pannud äki teab mida kontrollima peaks.Tänud.
    Esiteks vaata montaaz uuesti üle. Vaata kas toide on õieti ühendatud. Kas kaitse on vahele pandud? Mõõda võimalusel ka trafolt tulevad pinged igaks petteks üle.

Comment

aga ikkagi minu oma ei hakka tööle, lihtsalt kui ma üritan panna kõlle taha siis tekib seal juhtme juures säde ning trafo ja kõll hakkavad jubedat häält tegema, milles probleem? kas tõesti võib olla see selles et mul pole eelvõimendit?

Comment

soovitatav oleks algul sellele võimule mingi vanem kõlar millest kaju pole külge ühendada,mul põles üks kõlar esimesel proovimisel läbi,pärast kui asi toimib,pane korralikud kõllid külge.

Comment

kas keegi võiks öelda et palju tal on väljundis voolu? mul tuli 42V ja seda ilma sisendita

Comment

To huppajad
            Lõpptransid on kindlalt sul lühises
            Kui kõik vidinad said õiget pidi siis uuri testriga kas need suured transid said ära isoleeritud ja ega nad omavahel sassi ei läinud. See transistori keskmine klemm ei tohi radikaga ühenduses olla!
            Korras võimendil peab olema lõpus 0 volti. Kindlasti alla 0,3 V.
            Maailm oleks puhas ja süüta
            kui poleks õllejogurtit
            - Õ.Õ.

Comment

transi ja radika vahele sai pandud ainult see kile jupp mis kaasas oli. kuid kas oleks vaja veel midagi? silikooni?

Comment

vaata ega sul trükplaadi põhjast midagi vastu radikat ei puutu
                Bzzzt!!

Comment

juppide otsad ei tohi vastu radikat puutuda
                  Bzzzt!!

Comment

ei puuutu

Comment

Sai ka see võim kokku pandud ja mitu korda õigsust kontrollitud. Kuid peale vooluvõrku ühendamist hakkas kõlar õrnalt ragisema ja umbes 30s pärast lõpetas üks 47oomine (skeemil R16) ja 220oomine takisti (skeemil R17) ilusa tulevägiga oma töö. Oskab keegi öelda milles võib viga olla.

Comment

Originally posted by Alar6891@Apr 13 2006, 21:59
                        Sai ka see võim kokku pandud ja mitu korda õigsust kontrollitud. Kuid peale vooluvõrku ühendamist hakkas kõlar õrnalt ragisema ja umbes 30s pärast lõpetas üks 47oomine (skeemil R16) ja 220oomine takisti (skeemil R17) ilusa tulevägiga oma töö. Oskab keegi öelda milles võib viga olla.
                        Aitaks, aga pole suutnud ilma rahata kuidagi selle skeemi näha, hakkab juba
                        huvitama, mida seal varjata nii väga on.
                        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Siin siis skeem. Kas võib olla põhjuseks takisti R19, kuna selle takistus pärast uuesti lahti jootmist on hoopis suurem kui 0,47oomi.
                          :unsure:

Comment

Vs: Võimendi tevalost

Aga kas minul on võimalus panna se võim käima ,et väljund tuleb radiotehnika y-101 -st? Ei põleta midagi läbi vms?

Comment

Kui y-101-le eelvõimendi väljundi aretad, saad. Iseasi, kui hea see uu-sajaühe eelvõimendi osa on... Kõlariväljundit otse võimendi sisendiga ühendada ei tohi!
                              Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Mis siis juhtuda võib? Aga samas miks ei võiks seletage kah siis juba!

Comment

Working...
                                X