ei tea palju eest tasuks osta olen kuulnud et hea võimendi ja ei tea ka palju remont maksma võiks üldse minna umbkaudu! kas üldse tasuks seda osta niimoodi et ise viiks remonti ?
Teade
Collapse
No announcement yet.
palju keegi maksaks katkise brig u001 eest?
Collapse
X
-
Originally posted by rain89@Dec 1 2005, 21:14
ei tea palju eest tasuks osta olen kuulnud et hea võimendi ja ei tea ka palju remont maksma võiks üldse minna umbkaudu! kas üldse tasuks seda osta niimoodi et ise viiks remonti ?Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Comment
-
RETis täitsa olemas.25.- tk.Ise pakun laiba eest 100.-(vaja ainult kesta, lambi projekt mõttes ).The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
Kui midagi sees aretatud pole (trükk plaadilt rajad maas) jne,siis see pole probleem kui kaitsmete asemel sente on pandud vmidagi. Võrreldes Estonia 010 lõppvõimu parandamisega on siin lahtikruttimine see raske osa Samas 1 projektiks liiga keerukas vast.
Ise maksin 400 krooni.Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Comment
-
Sõltub muidugi kui katki antud isend on. Ühte võimu, mida nägin ,oli nõnda tuunitud, et kasti sees polnud peale poolpõlenud plaatide ja iseveetud juhtmete suurt midagi.Aga välimus oli OK.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment