soetaks toavõimu mitte siis autovõimu. oskate soovitada mõnda head võimu hinnaga kuni 500 eeku. ühendada tahaks sinna subwoofri ja kui ära võimendab siis vbl ka tornid ntx.
Teade
Collapse
No announcement yet.
soovitage head võimu
Collapse
X
-
head võimu päris 500 eest ei saa. Selle raha eest enam vähem on estoni eel-ja lõppvõim. Kogu teised 500 veel juurde ja vaata mõni vanakooli lääne päritoluga võimendi.
~200 ja üle sadakond krooni hinnaleveli eest saad omale Radiotehnika võimu.
Samas odavalt ei saa kunagi korralikku helitehnikat.
Kui ainult suppakale võimu vaja siis mannetuma supaka toidab radiotehnika ära küllLuxman LV-105/ st.hübriid-lampvõim
Denon PMA700V/ st.võim
Pioneer PD-S705/CD keerutaja
Käsitööna valmistada lastud monovõim
Peerless/Vifa elemantidega kaheribalised
-
Originally posted by traktorist@Dec 7 2005, 16:08
ilma eelvõimuta ma ju lõppvõimu kasutada ei saa. mul oli ka kunagi Radiotehnika Y-101 mis muidu sellest arvate?
Comment
-
Originally posted by traktorist@Dec 7 2005, 21:51
TDA7293 palju maksma läheb et see võim kokku saada. äkki saaks mõne pildi sellest. on sellele trafot ja veel mingeid asju vaja?
Toite osa ongi selle juures kõige kallim.
Datasheet
Üleval tõin sulle ära datasheeti. Foorumist äkki leiad kellegi, kes sulle võimendi teeb.
Aga võin öelda, et 500 eeku jääb väheks.
Comment
-
Ja vot mis tore jutuke selles datasheetis:
This allows the use of this device as a very high
power amplifier (up to 180W as peak power with
T.H.D.=10 % and Rl = 4 Ohm); the only drawback
is the power dissipation, hardly manageable in
the above power range.
The typical junction-to-case thermal resistance of
the TDA7293 is 1 oC/W (max= 1.5 oC/W). To
avoid that, in worst case conditions, the chip temperature
exceedes 150 oC, the thermal resistance
of the heatsink must be 0.038 oC/W (@ max ambient
temperatureof 50 oC).
As the above value is pratically unreachable; a
high efficiency system is needed in those cases
where the continuousRMS output power is higher
than 50-60 W.
Ilmselt kuuluvad siis BDX53A ja BDX54A ka SGSThomsoni toodangusse,
et TDA7293/TDA7294 korralikku soojusjuhtivusega korpust ei tehtud :angry: .Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.
Comment
-
kui ma ostan selle võimu http://www.pood.akustika.ee/index.php?GID=...st¤cy=EEK kas ma saan sellega ühendada ntx selle http://pillipood.ee/index.php?lang=est&sid...d=221&id=432246 et saaksin volüümi ja bassi kruttida. asi läheks tuppa
Comment
-
sellel võimul pole erilist mõtet osta kuna see mõeldud autosse ja sul ju vaja asju tuppa.Pead siis endale trafo vahele otsima et saaksid selle toas ära ühendada.Otsi kuskilt omale u-101 ja saad ka etema võimu kus on juba tämbri regulaator peal ja siis ei pea ka ostma mikser pulti endale.Peatselt valmimas tornkõlarid visaton- sc10n-WS13E-ws20e
Comment
Comment