Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia 010

Tervist

Tõin koju Estonia 010 eel+lõpp võimu. Probleem selles, et ma tahaks teada, kas mul kõik juhtmed korras(vaata pilti 013 SIIT ) , sest heli ei tule kui eelvõimu lükata arvutist juhe, samas kui juhe torgata lõppvõimu töötab asi ilusti.

Selline asi ka siis veel, et kui arvutist testin kõlareid( ees paremal, taga vasakul jne.) siis nendele kõlaritele mis tulevad läbi lõppvõimu ütleb ta mõlemale, et rear right. Vasakpoolse kõlari signaali pole kuskil.

Aitäh

sel pildil paistab, et lõppvõimu sisendisse on ühendatud eelvõimu tuuneri sisend, kasuta väljundit, on ehk parem!
    Siis VÕHOD, seal küll 2 väljundit, parem ja vasak oma pesadest, vajalik spets kaabel (3 otsaga).
    Head susserdamist !

Comment

värk siis selline ,et Estonia010 on 4 väljundit seal (võhod) kokku kaks ühesugust stereo väljundit,et seda õieti lõppvõimendiga ühendada on vaja Y kaablit ,millel on üheas otasas stereo pistik ( see läheb lõppvõimu külge) ja teisesotsas 2 mono pistikut ja need pane eelvõimendi A või B all olevatesse kanalitesse. Sisendiks võid jätta selle tyneri pistiku ( arvutist tulev signaal) ja ära siis unusta ,et eelvõimendil tuleb A või B kanal sisse lülitada ja sisendi nupp keerata tyneri peale. Kuna saan aru ,et võim läheb arvuti taha ,siis on ehk lihtsam üldse mitte eelvõimu kasutada ,sest arvuti on ise eelvõimendi eest ja arvutis kõik tämbrid ja helitugevuse reguleerimise vahendid olemas
      Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

Comment

Kui ma arvutist lasin otse lõppvõimu, siis ka mängis ainult mono-na.

Comment

Estonia lõppvõimu ei maksa küll panna otse arvuti järgi!!!!!!
          Piisab sellest et juhe arvutist välja tõmmata 1 kord ja on su lõppvõim läbi. Vga kapriisne pill on see estonia.
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

Originally posted by Matis@Dec 28 2005, 17:42
            Piisab sellest et juhe arvutist välja tõmmata 1 kord ja on su lõppvõim läbi. Vga kapriisne pill on see estonia.
            Siis vedas, et juhet välja ei tõmbanud. Kui aga arvutist tuleb eelvõimu ja siis lõppvõimu, kusjuures helitugevust kontrollin arvutist, kas siis on võimalik mingi vea tõttu võim või kõllid läbi lasta?

Comment

Enda kogemuste põhjal ei julge küll seda uskuda, mul on juba pool aastat estonia arvuti küljes ja elab veel praegugi.
              Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

Working...
              X