Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi võimendus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võimendi võimendus

Niisiis leitsin sellise ( sellise )skeemi ja jupid on kah olemas (va. toide, aga küll selle kah leiab)
    Nüüd siis küsimus ....kui palju võib sellelt võimsust oodata ? Kasutasin ka otsingut ja leitsin et võib max saada ~50w aga see oli suurema toitepinge juures.....seega kui palju võib saada siis selle skeemi järgi ?

Jutt sai küll nats segane, aga loodan et saate aru

Jään vastuseid ootama....
    Arvuti/Cd dekk (Sony CDP-CX151) => Estonia up-010 => Priboi E014C=&gt=>Estonia ym-010=> 2*250RMS (JWS C 150 XL) + 2*S-90[size1]

See ühe vene raadiokonstruktori skeem (ise täpselt sellist kokku pannud) ja andis kirjade järgi 10W @ohm.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Võimu peaks saama alla 20 W@4 oomi. Skeem vga oldskool ja lihtne, samas jupid odavad. Lühisekaitset pole. Väljundtransid võid selle pinge juures panna Kt805d või midagi muud odavat Uce 60v Ic 5 A, Kt801 asemel kt815v või kt817v.
      Maailm oleks puhas ja süüta
      kui poleks õllejogurtit
      - Õ.Õ.

Comment

Vabandust, eelmises postis trükiviga 10W@8ohm.

Aga tegelikult võid sinna ka 4oomise koormuse panna ja toidet tõsta vähemalt +- 25V peale. Ka rohkem, kui paned võimsamad transid.
        Tüüpskeem.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Tänan vastuste eest..... eks ma siis hakka nüüd pusima.....
          Arvuti/Cd dekk (Sony CDP-CX151) => Estonia up-010 => Priboi E014C=&gt=>Estonia ym-010=> 2*250RMS (JWS C 150 XL) + 2*S-90[size1]

Comment

To martinj: Jah sul on õigus.....see on radiokonstruktori skeem...
            mul on veel selle radiokonstrukori skeem eelvõimust mille ma panen kah vb kokku....

Comment

Originally posted by -=Dexter=-@Dec 27 2005, 18:53
              To martinj: Jah sul on õigus.....see on radiokonstruktori skeem...
              mul on veel selle radiokonstrukori skeem eelvõimust mille ma panen kah vb kokku....
              Aga kasuta eelvõimus mingit tänapäevasemat opakat.
              Martin@ka selle kunagi kokku pannud.

Comment

opakat? mis see veel on ? :S

Comment

Originally posted by -=Dexter=-@Dec 27 2005, 19:44

opakat? mis see veel on ? :S
                  Operatsiooni võimendi

Comment

Operatsioonivõimendi

Comment

Working...
                    X