ksyimus siis selline. et võimendi ise on nimetuselt odüssei-002 ja sinna taha on midagi kirjutatud 135w , aga kuna vene keelest aru ei saa nii palju siis ei mõista mida see tähendab. ja siis see ka veel et , kui see võimendi on ytleme et 135w kas ta on võimeline ära toitma 300w rms elementi? olen väga tänulik kui keegi oskab aidata
Teade
Collapse
No announcement yet.
kes oskab õelda mitu w on see võimendi?
Collapse
X
-
eee et siis selle võimendi väljundivõimsus on 30 w ja see ee eestpoolt siit forumist lugesin et sõna ära toitma on vale sõna kohati aga kysin ikkagi et kas see(element ise on Star Sound SSW 3800 ) kõlari ka normaalselt ära toidab? ja siis weel ma tean et see tegelikult kuulub teise teemasse vb aga kas keegi on teadlik missugust kasti sinna ymber teha andmeid on üpris vähe aga proovin need siia saada
Läbimõõt: 375 mm ehk 15"
Maksimaalne sisendvõimsus: 600W
Nominaalne sisendvõimsus: 300W
Nominaal takistus: 4 oomi
Sagedusala: 26 - 800 Hz
Tundlikkus: 91 dB
kasti koha pealt tahaks seda teada mitu liitrit peaks kast olema? umbkaudugi kasvõi! igatahes tänud abi eest!
Comment
-
Originally posted by sharkboy125@Jan 7 2006, 12:33
ei ega ma nyyd seda ei loodagi et niisugune võimendi oleks võimeline max võtma sellest kõlarist. aga ma tahtsingi teada seda , kas ta teeb võimsamat tympsu kui nt mingi 100w kõll selle võimu taga? :P
Comment
Comment