Teade

Collapse
No announcement yet.

Ei saa auto võimu toas tõõle ? HELP!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mõned kuud tagasi üritasin müüa Ost/Müük foorumis JVC A-X400 võimendit ca. 2k, kuid huvilisi ei leidnud(nimivõimsus 2x100W@8R)...
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Panin enda asjad müüki!

Comment

Poest uus autovõim osta ainsa eesmärgiga tuppa mängima panna, on jah lollus nagu ma ka varem olen öelnud. Enamasti on situatsioon selles et kuskilt jäi võim üle või sebiti see oma unistuste auto jaoks mida veel pole ja siis vaja seda rakendada ja vastu on ainult jutt et autovõim käigu autosse ja toavõim tuppa. Ei ole veenev. Ja miks peaks inimest huvitama mitu korda toimub muundamine? Kas peaks elektriarve pärast muretsema et kasutegur väike?

Omal on pandud arvutisse tavaline 100 eeqne 2x20 auto sildvõim ja üle jääb ainult kõlarid taha susata. Ei mingit toavõimu ega midagi ja ma ei pane kunagi volli põhja. Kas ma siis olen nüüd loll või?
        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Mis tüüpi see võimendi on(firma?).Olen kindel, et see tühipaljas klots sul seal 3...4 komponendiga.Ning kes veel ei tea, siis paljudes stereotelekates on kasutusel nn. autovõimendi klotsid(sh. TDA2004/2005, jpt).Autovõimendi ei ole tõesti mõtetu tuppa panna.Mõtetu on seda toas kasutada 2x20W sildvõimendi(millel tegelik väljundvõimsus 2x14Wmax )ei vaja sellist pingemuundurite jada(kasutegur on siiski kõrvaline näitaja, mis heal juhul jääb 15...20% juurde, küll aga häired, helikvaliteet, jne.).
          Projektide pildid

Comment

Ütleme siis sedapidi et asi taandub rahale ja kui see pole kõige olulisem siis ka väljanägemisele. Tehnilised üksikasjad pole olulised.
            Aga jah see teemaalgataja täie raha eest uute juppide ostmine ilma tulevase eesmärgita asi autosse panna on täpselt paras kogus kooliraha.
            Mis tüüpi see võimendi on(firma?).Olen kindel, et see tühipaljas klots sul seal 3...4 komponendiga
            Mis tähtsust sellel on mis seal sees on? Mind huvitab praktiline tulemus ja see on täiesti piisav. Muidu on see miski Clarion aastast 90 või nii, sobib hästi 5" avasse.
            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Probleem on juba lahendatud Müün maha

Comment

On erakordselt tore näha, et mõnikord tuleb mõistus ikka koju kah :lol:
                Projektide pildid

Comment

Autovõim toas on suurepärane tegelikult. Mina vaidleks vastu lausele et autovõim tuppa on mõtetu.
                  Mul endal praegu toas autovõim 420W pioneeri oma ja arvuti toite plokk on 550w K-arvutisalongis maksab 650w toitekas ainult 649kr. Mul töötab see süsteem suurepäraselt võimsust on nii et tapab...

Comment

Asi on lihtne. Toiteka musta (-) juhtme paned GND maandusesse. Nii siis see et punasest tuleb ju 5v ainult. Sa pead kollase juhtme ühendama (+) klemmile.
                    Remote-sse ühenda teine kollane juhe. Ja ongi korras. Võtad arvutist või kust iganess signaali ja paned kõllid ka järgi ja töötab nii et vähge pole...
                    Anna teada kui tekib probleeme!!!

Comment

Mul endal praegu toas autovõim 420W pioneeri oma ja arvuti toite plokk on 550w K-arvutisalongis maksab 650w toitekas ainult 649kr. Mul töötab see süsteem suurepäraselt võimsust on nii et tapab...
                      Pea nüüd ikka natuke hoogu.See,kui toide 650W võrgust tarbib,ei tähenda seda,et sa sama võimsusega saad 12V ahelat koormata.
                      Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Võimsust võib ju isegi olla, aga iseasi, mis kvaliteediga see võimsus kätte tuleb. Kokkuvõtteks on see mõttetu energia raiskamine ja tulemus ennast suurt ei õigusta.

Comment

Heli kvaliteet sõltub autovõimendist väga palju.
                          Toiteka ostmisel tuleb jälgida ka seda et kui mitu amprit annab +12v.
                          Mul on +12v max 22A. Kui koormus läheb üle (paar korda juhtunud) jääb toitekas seisma. Siis ühendad korra ooluvõrgust lahti ja paned uuesti tagasi ning kõik jälle korras.

Comment

miks sa siis juba tavalist võimu ei ostnud?
                            vene võimendeid saab kuskil 300-400 krooniga

Comment

Pea nüüd ikka natuke hoogu.See,kui toide 650W võrgust tarbib,ei tähenda seda,et sa sama võimsusega saad 12V ahelat koormata.
                              Muidugi ei saa ta mingit 650W sealt kätte, aga olgem ausad, kellel siis on selline koduvõim mis nii palju kisab? Enamasti ju ikka 2x100W ja sellest ka tavaliselt piisab.
                              Umbes sama palju tuleks ka 650W arvuti toiteplokki kasutades autovõimust. Pakuks toitevooluks 12V korral u. 30A.
                              Täiesti reaalne.
                              Muidugi...spetsiaalselt autovõimu toas kuulamiseks pole mõtet osta. Juba hind (võim+toiteplokk+kondensaator) tuleks soolasem, kui koduvõimul.

Comment

Originally posted by Djalf@Jan 28 2006, 11:48
                                Heli kvaliteet sõltub autovõimendist väga palju.
                                Toiteka ostmisel tuleb jälgida ka seda et kui mitu amprit annab +12v.
                                Mul on +12v max 22A. Kui koormus läheb üle (paar korda juhtunud) jääb toitekas seisma. Siis ühendad korra ooluvõrgust lahti ja paned uuesti tagasi ning kõik jälle korras.
                                See teeb siis max võimsuseks kanali peale 60W.No koduvõimendi oleks tulnud tunduvalt odavam(koos sisendi selektoritega, tämbriplokkidega, jne).
                                Projektide pildid

Comment

Working...
                                X