Teade

Collapse
No announcement yet.

Ei saa auto võimu toas tõõle ? HELP!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ei saa auto võimu toas tõõle ? HELP!

Tegu siis auto võimendiga, mida on vaja toas tõõle saada. On ostetud trahvo 9.8 v ja 500W. Võim ise Blaupunkt GTA 2 Special 375W. Peale võimu tuleb dioodsild ja 2 kondekat 10 000 US 1. Ja siis otse võimu. Välja tuleb 11.7 (nata kõikuv) Milles võiks probleem olla, et power tuli põlema ei lähe ? Kõik juhtmed ühendatud GROUND - SUPPLY + aga remote ei tea. Olen kuulnud, et ühendad SUPPLY ja REMOTE ära (kokku) aga ikka ei tõõta. Milles võiks viga olla ?

Ma pakun, voltaaz peaks kõrgem olema. Autos kõigub ju 12-14V vahel. Äkki jääb 11V lihtsalt väheks?

Comment

Aga kuidas ma seda suurendada saaks?

Comment

jäta REMOTE ühendamata ja mõõda oma toiteploki pinge.seejärel ühenda REMOTE plussiga ja korda liigutust.
        ja muidugi anna tulemustest teada.

Comment

Suurema väljundpingega trafot kasutades.Kui just väga karjuvat vajadust pole,siis EI OLE mõtet autovõimu tuppa aretada.Sellel teemal on siin korduvalt juttu olnud.
          Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

On ja veel kuidas
            Proovin järgi homme! Seda toiteploki värki. B-)
            Oota kas ma võtan arvti toitekast 12v juhtme ja pikendan seda ja panen remote

Comment

võtad pikka traadi ja ühendad +B ja REMOTE.
              seejärel anna võimendile +/- peale.milleks veel arvutit tarvis on?

Comment

Täpselt, on geenius (kreeklane)
                Aga tee puust ja punasest ette ka ma ei jaga matsu hästi. (Seda ala algaja alles)Ma ei taha valesti ka teha)

Comment

Mis see +B nimelt on ? Ehk vastaks ka keegi!

Comment

+B on plusspinge mis akult tuleb.REMOTE ots on sisselülitamiseks.

Comment

Mul tuleb toitekast nüüd 12v punane ja must juhe mis nendega edasi teen kuhu millegi panen. Seletage kergete sõnadega

Comment

Kas võimendi autos töötas,on ta ikka korras?

Comment

Heh mul pole autot olen 15 aastane ja see võim on tutt uus 3 kuud seisnud aint

Comment

Kas sa kasutad arvuti toiteblokki?Äkki räägid siin paari sõnaga,MILLES seisneb sul see suur MÕTE siis autovõimendit toas kasutada?
                            Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Juhtus nii, et ühel heal päeval ostsin subwoofri ja siis ka juba võimu, aga siis ei osanud teada, et see asi nii keeruliseks läheb, aga nüüd ma tahan selle tõõle saada mingi valemiga (mida need targad onud soovitavad)

Comment

Working...
                              X