Teade

Collapse
No announcement yet.

Ei saa auto võimu toas tõõle ? HELP!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mis seal keerulist?
    võimendi peal yhendad "+" otsa "remote" otsaga,siis akult(või toitekast või kust iganes)yhendad "+" juhtmeotsa võimendi "+"-ga ja "-" juhtmeotsa võimendil "-"-ga.

Comment

Kas sa siis ennem ei teadnud seda,et sa tahad võimu toas kasutada (et sa autovõimu ostsid)?.Kõige lihtsam võimalus:müüd autovõimu maha ja ostad selle raha eest toavõimu.Teine võimalus:tassid autoaku tuppa+akulaadija.Kolmas võimalus (kõige kallim):teed/ostad VÕIMSA stabiliseeritud toitebloki.
      Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

toiteploki saab ka ise teha,aga see trafo millest alguses juttu oli,on liiga väikese pingele.peale dioodsilda peab pinge jääma vahemiku 18-30v.
        see on vajalik selleks,et saaks vahele ehitada võimsa pingestabilisaatori.

Comment

Mis mõte sel stabiliseerimisel oleks?
          Ja miks raiutakse igas teemas et autovõim toas on mõttetu?
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Originally posted by Elukaz@Jan 22 2006, 03:43
            Mis mõte sel stabiliseerimisel oleks?
            Ja miks raiutakse igas teemas et autovõim toas on mõttetu?
            Mida siin raiuda on?Loomulikult mõttetu! Uuri seda teemat hoolikalt ja jõuad samale järeldusele. Pinge stabiliseerimisel on selline mõte, kui võim tarbib koormusel suurt voolu, siis ei tohi pinge langeda. Toite pinge ja koormusvool peavad jääma stabiilseks.Eks tee selline toiteplokk mis annab võimendile paarikümmne kuni viiekümmne amprise vooluga toiteplokk ja siis näed milline tükk sul tuleb võimu toitmiseks. Milleks teha võimas toitplokk, kui seda saab lahendada tunvalt ökonoomsemalt ja kvaliteetsemalt. Auto jaoks mõeldud võim autosse ja tuppa toa jaoks mõeldud võim. Egas siis soovidel pole mingeid piire, kui on mingi võim siis arvatakse kohe, et seda saab kasutada igaks otstarbeks. Nii see tegelikult pole igale asjale on oma konkreetne otstarve ja kasutusala. Muidugi võib ju teha kõikvõimalikke lahendusi, mõtlematta kui otstarbekas selline tegevus on. Selline tegevus näitab teatud mõttes ebakompetentsust antud küsimuses. Loomulikult võib teha ju kõike ja midagi saabki ju tehtud. Saab ju ka oma Bemari või Audiga ka põldu künda. Pane ader taha ja anna minna, midagi saab ikka tehud, iseasi kui otstarbekas selline tegevus on.Siin foorumis on see vana ja lahatud teema ja pole enam eriti mõtet sellele aega raisata.

Comment

http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?show...=autovõim+tuppa

Comment

Originally posted by edge@Jan 21 2006, 19:58
                Juhtus nii, et ühel heal päeval ostsin subwoofri ja siis ka juba võimu, aga siis ei osanud teada, et see asi nii keeruliseks läheb, aga nüüd ma tahan selle tõõle saada mingi valemiga (mida need targad onud soovitavad)
                Ei oska öelda kui tark ma olen aga üks sõbralik soovitus oleks. Ära selle võimuga enam mingeid loomkatseid tee, Seda sellepärast ehk on ta veel elu ja tervise juures. Müü maha ja osta selleks otstarbeks vastav võimendi ! Usu mind su mured on hoobilt lahendatud ja mured murtud.

Comment

Ma teengi nii, nüüd teema lahendatud! Ja muide see toiteka värk ei toiminud. :P

Comment

Autos ei ole ju stabiliseeritud toide, see võib vabalt kõikuda 11..15 voldi vahel ilma et võim sellest välja teeks.
                    Ja ntx tavaline dual rail atx toitekas 2x15A on vägagi võimekas kui isu stabiliseeritud toite järgi. Rakenda see toas täiega tööle ja naabrid on varsti sul taignarulliga ukse taga. Mis veel siis asja mõttetuks teeb peale selle et asja nimes sisaldub "auto"?
                    Mõttetu on see kui peab mõnda tuhmi nullist õpetama hakkama kes voldist ja amprist vahet ei tee.
                    On lihtsalt levinud veendumus et asi on vale ja seda korrutatakse nagu katkine plaadimängija.
                    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

to:Elukaz

Asja teeb mõttetuks HIND.Autovõimude hinnad algavad ca 1400.- ja ülespoole.Sinna juurde veel võimas toide (mille aretamisega üsna paljud hakkama ei saa),võimsa valmis toitebloki hind ületab juba toavõimendi hinna.Kasutatud koduvõimusid on piisavalt saada alla 1000.-
                      Mis mõte siis ikkagi on autovõimu toas kasutada?

Comment

Minu võim maksis 1600kr, aga kui võimsa ma saaks näiteks 1600kr eest toa võimu. Mul subwoofriks /////Alpine L type millel 250RMS ja Max 800W (Esiteks mul oma maja, ma võin endale seda matsu lubada)

Comment

Vaata ostu-müügi foorumit.Seal on küllalt palju erinevaid võime pakkumisel.
                          Alpine subbar on samuti küll mõeldud autos kasutamiseks.Kui tahad seda toas kasutada,siis ilmselt pead kasti ümber tegema.Sama elemendi puhul on auto ja toa kastide mõõdud erinevad.

Comment

Mul ongi lastud teha toa kast

Comment

Ning katkise plaadimängija laul on ikka endine: hind muudab autovõimendi kasutuse toas mõttetuks(ning helikvaliteedilt ning müra poolest on asi veelgi mõttetum).Nt. 2x35W autovõimendi maksab ca 1500.-.Sellele piisava võimsusega toiteploki valmistamiseks vajame ca. 200W trafot(hind valmisisendil 250.-....300.-).Stabilisaatori komponendid maksavad u. sama palju(radiaator ainuüksi võib maksta kuni 170.-).Kokku tuleb siis hinnaks 2100.- + töötunni kulud(stabilisaatori ehitus).Asja mõttetus on veel selles, et toitepinget töödeldakse mitu korda(antud juhul 5x), mis viib kogu seadme kasuteguri alla.2x35W toavõimendi saab kätte alates 400.- kasutatud isendi(nt. U-7111/7112, js.).Ning isetegijatele on olemas ka konstruktorid(http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...15-333&lng=est, jne).
                              The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                              Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                              Projektide pildid
                              Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                              http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Tegin paar pildut ka www.bikerboys.pri.ee/voim
                                Palju maksaks siis 400W toa võim. Kas mingi 2400kr saab kätte?
                                Või õigemini mitme vatise ma saan 2400kr eest! Kui ma ise ka juurde panen.

Comment

Working...
                                X