Teade

Collapse
No announcement yet.

vana hea 010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

vana hea 010

Niisiis,
    sõber tõi mulle vaadata Odyssei 010. Pidi heli tuksis olema. Kuulasin ning täheldasin järgnevat:
    1) pinin vms kõlaris, meenutab trafo häält, tegu toitelüütidega?
    2) igavesti suur sahin, mis on igas sisendis samasugune, kuuldav poole volüümi pealt, pole aimugi, mis võiks olla põhjuseks.
    3) volüümipotekas ragiseb, aitab selle vastu kontakide puhastus ehk?

Genereerib kusagil sul kui pinin sees(kusagil paar kHz).Vahetust nõuavad lahtisidestus kondensaatorid sisendastmete toiteahelates.Sahinat võivad tekitada sidestuskondensaatorid ja/või vol potensiomeeter(ka aktiivkomponendid sisendahelates kui sahina tugevus muutub vol potensiomeetri asendit muutes).Vol potensiomeetri krabisemise vastu aitab kõige paremini selle vahetus korraliku uue vastu
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Kui pinin on madal, kuni 100Hz, siis on vast võimalik toiteporbleem.
      Aga sellest rohkem, siis pigem mõni muu viga.

Potekas ragiseb? Vaheta välja, on lihtsam.

--
      Jõuti ette

Comment

Poteka vahetus polegi 010-l niisama lihtne. Seal on ju sihuke takistitega pöördlüliti hoopis. Puhastamine ja määrimine aitab mingiks ajaks kindlasti, aga sinna ligi pääsemine on omajagu keeruline. Minu võimul on mitu korda hakanud lekkima toitekonde 50mFx50V oli vist, seal vasakpoolsel püstisel toiteploki plaadil. Mingi tüüpviga vist. Ja see on tekitanud erinevaid madalamal sagedusel olevaid urinaid.

Minu kõrva jaoks oli võim ostmise hetkel kuidagi tuhmivõitu. Ühendasin kõrgete ja madalate balansi poteka otsad kokku ja siiamaani olen rahul. Bassi ja kõrgeid täpselt parasjagu rohkem.
        Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Tahtsin just isegi öelda, et poteka vahetusest ei tule arvatavasti midagist välja. Aga toiteplaadi lüüdid ongi kavas ära vahetada. Aga kust ma leian üles sidestuskondekad On nad üldse elektrolüüdid? Ja kus nad 010-l asuda võivad?

Comment

Working...
          X