Teade

Collapse
No announcement yet.

K: keegi suuteline taastama maha põlenud võimendi?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    K: keegi suuteline taastama maha põlenud võimendi?

    Nimelt juhtus selline rumal asi, et mõned kuud tagasi läks autovõimendi (Jackson MB 60.4) natukene peale mootori õli. Sisse jõudis seda suhtvähe. Kuid see jõudis arvatavasti imbuda trykiplaadi sisse mõned päevad ning siis avastasin alles. Puhastasin ära kõik mida silmaga näha oli kuid kindlasti jäi sinna sisse palju seda. Nyyd juhtus selline asi et läks kärssama see võim. Tõin tuppa võtsin lahti ja avanes jube vaatepilt. Auk on sees ja kõik on ära põlend.
    mõned pildid.
    pilt1
    pilt2
    pilt3
    pilt4
    Siit siis kysimus, kas seda on mõtet taastada, parandada või saab siit hoopis portsu juppe millest saab midagi asemele ehitada siia korpusesse? näiteks 2 kanaliga midagi? tundub et enamus asju on puutumatta sellest asjast, aga eks kui aega tekib kontrollin yle teised asjad.

    #2
    Esmapilgul tundub võimuosa terve aga impulsstoiteploki lõpuga(üks kanal) on aamen h34r: Teise toiteka järel võimalik kuidagiviisi restaureerida aga odav see lõbu ei ole <_<
    Kõik meeldiv tuleb lambist...

    Comment


      #3
      Toide on maha põlenud,lõpu osa võib isegi korras olla.

      Comment


        #4
        Kas on võimalik et ma saan kasutada siis seda võimu esimese kanaliga veel? Kui proovin kakestada toite teisele toiekale.

        Comment


          #5
          Proovida võib, kaotada pole suurt enam midagi.Eemalda kõik galvaanilised(ja mittegalvaanilised) ühendused riknenud toiteplokist (ka 12V sisendahelast) B-)
          Kõik meeldiv tuleb lambist...

          Comment


            #6
            jube pilt, asi vist selles, et vana õli sisaldab kulunud metalli ja see tulekahju süütaski, nagu majade põlemisel kus 90% on elektrilühisest. Õnneks on teiselpool näidis, aga uue trükiplaadi pead küll sinna tegema. Kui see võim maksab vähem kui 4päeva palk siis sae see osa välja ja kasuta mono bassivõimuna. Aeg on ikkagi raha ju.
            Tiit

            Comment


              #7
              kõigepealt pese piirituse vms lahustava asjaga niipalju tahma maha, kui palju tuleb. Siis jooda sealt keskelt lüüdid maha, nende alla on ka vast seda sodi valgunud. Puhasta põhjalikult. Nüüd siis tuleks hinnata kui palju on kannatada saanud. Võimalik, et tahma on rohkem, kahjustused äkki ei olegi nii hullud. Kuna tahm juhib elektrit, siis tuleks sellest võimalikult hästi lahti saada. Kui nüüd teise poole järgi selle kahjustunud koha traatidega ära lapid, võib isegi elulooma saada. Õnneks on seal piisavalt hõre haljastus, et saab veel paari jämeda traadiga paigata.

              Comment


                #8
                Kena grillõhtu oli kindlasti :lol: No kui osutub liiga kalliks selle toiteosa restaureerimine, siis peaks piisama ka ainult lülititransside maha jootmisest.
                The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                Projektide pildid
                Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

                Comment

                Working...
                X