Teade

Collapse
No announcement yet.

Radio tehnika -y-101-3

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Radio tehnika -y-101-3

Kas ma saaksin kuidagi sellele võimule ehitada/juurde panna miskit moodi Vu-metri..( või kuidas seda nimetatigi).
    http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...15-6311&lng=est e. siis miagi sellist.
    Aga sooviks midagi 2 stereo vu metriga.
    tevalost ei elidnud hetkel.
    kindlasti on seal,ma arvan.

tükk auklikku makettplaati, mingi led bar graph driveri mikroskeem (näiteks LM3916), otsi guuglist. Lisaks veel hunnik led'isid, natuke juhet ja traati ja võib-olla veel mõned komponendid. Guuglist leiad vastava kivi datasheedi, sealt saad tüüpskeemi, mille järgi saad teha.
    Tõenäoliselt tuleb veel mingi toitestabilisaator a la lm7812 vms ka panna, et saada õige toitepinge.

Comment

Oih..
      päris keerukas ( minu jaoks)..
      valmis skeemi ei saaks kuidagi taha ühendada? =D.
      st. valmis Vu-metrit.

Comment

miks sulle võimendi enda VU meeter ei meeldi?

Comment

ee.
          sellel pole mingit Vu metrit.

Comment

Eem,sellel võimul ju 4 väljundit.
            nii, 2-es ülemises töötab kõik ilusti, aga alumises all ei tööta, välja arvatud kui kõige parempoolne alumine nupp välja lõlitada, see siis ehk ,et aint kõrvaklappide smängiks( vms..) ,siis töötavad 2 alumist auku,aga ülemised 2 ei tööta,aga kuna tahaks bassikat ka taha panna,siis mis sellega ette tleks võtta,st. 2 kõlarit ühe augu taha?

Comment

Sellel võmendil on kohe kindlasti nn VU meter peal. Esipaneelil ilusti.

Comment

oled sa ikka kindel et radiotehnika Y101-st räägid.kirjeldus ei lähe nagu kokku.

Comment

Originally posted by kreeklane@Feb 16 2006, 21:00
                  oled sa ikka kindel et radiotehnika Y101-st räägid.kirjeldus ei lähe nagu kokku.
                  Äkki on VEF 101 (kah ju radiotehnika ) ?
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

ei ole.VEF101 oli kahe väljundiga.

Comment

kui hästi järgi mõelda siis vastab antud kirjeldusele selline võimendi nagu amfiton.ainult et sinna oli raske midagi juurde ehitada sest sees pole eriti ruumi

Comment

Ehh..
                        ega ma sisse ei meõlnudgi,mõtlesin,et kuksilt juhtmed/juhe välja vedada ja siis mingisse kasti vu-meter.
                        ja, kohe vaatame,kuksile panin pildid ka.
                        pildid :
                        http://www.zone.ee/tagaratas/radiotehnika%...ure%20253.jpg?2
                        http://www.zone.ee/tagaratas/radiotehnika%...ure%20255.jpg?2
                        http://www.zone.ee/tagaratas/radiotehnika%...ure%20260.jpg?2
                        http://www.zone.ee/tagaratas/radiotehnika%...ure%20264.jpg?2
                        nime kirjutasin nii,naq sinna oli peale kirjutatud( pool vene keeles.)
                        Ja veenduge ise, mina ei näe siin mingit Vu- metrit.
                        ja see aukude probleem:P ,ehk keegi räägiks sellest ka.

ahah,lugesin enne sitasti viimast postitust( siia teemase) ja nüüd lugesin uuesti võimu nime( paneelilt) .. ja omg jälle ma eksinud, ongi amfiton.
                        küsiks üht asja, kui võimas see võim on?
                        ja ühte asja küsiks veel, kas see suudab t200 ära võimendada? :P st. on normaalne võim selle elemendi jaoks?

Comment

see on AMFITON U-101
                          Tallinn tel. 5801 3362

Comment

niisiis.AMFITON U-101
                            on sellele võimali ksiis mingit vu meetrit taha üehndada,kui on, siis on see lihtne?:P.
                            kui suur on selle võimu rms võimsus, või max võimsus?
                            ON see võim suuteline võimendama 2xS-90F, ning veel Visatoni t200 kõlarit?..
                            S-90 taga,ja saab keerata suht kõvasti,enen kui tuli hakkab märku andma,et saab liialt palju:P.ning kui tähele ei pane/aru ei saa,lööb mõneks sekundiks vait,ja siis laseb edasi.
                            muljeid selle võimu kohta, sitt võim/ hea.?
                            ja siis ikakgi räägiks seda,et kuids ma san siia visatoni t200 taha,kui alumistest 2-est väljnudist häält ilma ei tule,et ma ( noh,see sama nupp,et kui tahad läbi kõrvaklappide kuulata,siis jäävad kõalrid vait) välja lülitama.
                            ja kui kõalrid alumistesse toppida,siis töötavad seal( muidgi ku isee värk välja lülitatud) ja siis ei tööta ülemised.
                            okey tänud,ks viitsib mulle dumbale seletada:P.

Comment

Ajab asja ära.2x35W RMS Rohkem pole sealt tahta.KT819/818 lõppudega.Moonutustega pooleks tuleb ka 2x40W.S-90 -le parajad - ei tapa neid ara ka.2x35W juures moonutused mõõdukad.Ühe sellise ,kellegi hullumeelse h34r: moditud variant ,sattus paar kuud tagasi minu valdusse(ühtlasi oli mõnusalt hiiresitaga :P koos).Eelvõimu viskasin kohe välja kuna oli risti ja põiki mingi valemiga läbi küpsetatud.Lõpp oli korras.Mõõtsin siis huvipärast koormusekvivalendiga palju sealt tegelikult välja köhatab: kuskil 1,6%THD;1000Hz siinusega - 35W kanali kohta,25W juures 0,2%THD, 40W juures läks asi juba kurjaks - üle 10%THD.Sellise võimu esipaneeli sobivad(kui väheke lukksepatööd teha)analoogindikaatorid(OOM-is vist mingi 15-20EEKtk)millele sätid LED-id taustavalguseks ning voilaa!Imelihtne skeem mis koosneb paarist takist- kondest -dioodist.Signaali võtad lõppvõimu sisendist.Saad stiilse retropilli.Kunagi kõrtsi pidades oli selliseid isendeid 2tk.vahetpidamata töös - 4 S-90 järel ja müdistasid mis hirmus.Tunduvad iseenesest päris töökindlad(6 aasta jooksul ei juhtunud midagi kusjuures vatti said mehemoodi) B-)
                              Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Working...
                              X