Teade

Collapse
No announcement yet.

TCA-270-1 abi võimu valimisel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by @ndres@Feb 23 2006, 08:15

Mida Sa õieti selle erilise mähkimismetoodika all silmas pead?
    vlab.netsys.ru/forum/ kasutaja WP käest küsi, nad tootsid vist 800W võime, mäletamist mööda trafo kannatas 250 kraadi.
    http://vlab.netsys.ru/forum/showthread.php...light=%D2%D1270
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Originally posted by Jyrka+Feb 23 2006, 20:12--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Jyrka &#064; Feb 23 2006, 20:12)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>[vlab.netsys.ru/forum/ kasutaja WP käest küsi, nad tootsid vist 800W võime, mäletamist mööda trafo kannatas 250 kraadi.
      http://vlab.netsys.ru/forum/showthread.php...light=%D2%D1270
      [/b]

See 800W on võimendi summaarne muusikaline väljundvõimsus, millele vastab trafo keskmine (püsiv) koormus ca 333W.
      Mingit erilist kerimismetoodikat, mis võimsust juurde annaks, ma aga ei leidnud.
      Aga jah, traadile ettenähtud ruum tuleb võimalikult maksimaalselt ära kasutada, südamik lasta niipalju küllastusse kui vähegi kannatab (on ka koolkond, kes arvab et see on kurjast ), kasutatava traadi isolatsioon kõrge temperatuuritaluvusega jne.
      Ehk kõik on üks suur kompromiss
      <!--QuoteBegin-maaalune
      @Feb 23 2006, 08:42

Parimat soojusvahetust
      [/quote]
      Õige&#33; Seepärast ajan mina särgi seljast, enne kui sellise gabariidiga trafot mähkima hakkan

Comment

Originally posted by @ndres@Feb 24 2006, 16:57

Õige&#33; Seepärast ajan mina särgi seljast, enne kui sellise gabariidiga trafot mähkima hakkan
        Kurb aga tõsi ta on.Olen 4 isendit mähkinud.Õnneks olen omal ajal kõvasti 32kg sangpommiga tegelenud :lol: - kes ikka 1,6-2mm traati käsitsi kerinud on see teab... :P .Kerimisaparaadi võib ära unustada - nendel painduvad võllid kõverasse. <_<
        Särk tuleb kindlasti maha võtta kui mitte enamat&#33;
        Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Vs: TCA-270-1 abi võimu valimisel

Nii lugesin selle teema läbi ja märkasin et kui trans võimu teha et siis on kasulik kõik mähised ümber kerida Tca-270-l aga kui ma aind uued sekundaar mähised kerin(vasest) ja primaariks jätan vana alumiiniumist mähise kas siis on väga suur oht trafo maha põletada? või milles ma sel juhul kaotan?
          Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Working...
          X