Teade

Collapse
No announcement yet.

Tesla Vrable võimendi-mikserpult

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tesla Vrable võimendi-mikserpult

Tesla Vrable võimendi-mikserpult siis leitud aidanurgast. Kunagi olnud mingi bändi käsutuses ja jumal teab mitmeid kordi töötamiseks vajalik suits välja lastud ilmselt.

Võimendi osa peaks olema 100w mono.
    Keegi külamees on selle kallal hirmsasti vaeva näinud. Ei oska öelda mis originaalis lõputransid olema peavad (Google ei tahtnud aidata) aga praegu oli sinna asemele pandud KT808AM-id.. <_< .Ei osanud sinna esialgu midagi asemele panna ja kuna kiiret pole katsuks asja ilusti teha.

Äkki kellelgi on kokkupuudet olnud sellise riistaga, sest ise ei leidnud skeemi ja kellegi teise ebaõnnestunud parandusi on ka raske originaalsättesse viia.
    Äkki on võimendiosa mõne enamlevinud Tesla toote analoog...

Pildid
    Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
    Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Originaalis on lõputransid KD503, KT808 ei taha sinna küll kuidagi sobida

Comment

Ega sul pilte ole, mul endalgi üks mikserpult-võim KD503 trantsidega, äkki on sarnane.

Comment

Originally posted by petka@Mar 4 2006, 18:23
        Ega sul pilte ole, mul endalgi üks mikserpult-võim KD503 trantsidega, äkki on sarnane.
        Tahtsid mu tüki pilte või eelkõneleja oma?

Link esimeses postituses olemas kui Tesla oma tahtsid.
        Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
        Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

A üles leidsin, see on pärispalju teitmoodi.

Comment

Olen sellisel kastil asendanud transid KD503-ed vene KT827 -tega.Isend ise oli kasutuses klubis külakapelli vokaalivõimendiks :P .Muidu suht lollikindel riistapuu ainult lühist väljundis ei kannata...
            Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Pilti vaadates tundub ka üks väljundtransistorite radikas puudu olevat.Ja KT827-ga asendamine on minu meelest kahtlane,sest 827 on suure võimendusteguriga darlingtonühenduses liittransistor aga KD503 tavaline ränitransistor.

Comment

Originally posted by Aivar@Mar 5 2006, 15:55
                Pilti vaadates tundub ka üks väljundtransistorite radikas puudu olevat.Ja KT827-ga asendamine on minu meelest kahtlane,sest 827 on suure võimendusteguriga darlingtonühenduses liittransistor aga KD503 tavaline ränitransistor.
                Sellel ja minu mäletamistmööda Tesla kahe grammariga nn.diskopuldil olid samad lõpud (KD503) ja sobisid väga hästi.Muidugi mõista reziim paika,kuid seegi polnud suurem probleem. B-)

Comment

Nüüd kus on valikut on 825/827 kasutamine kahtlase väärtusega.
                  vene transsidest oli vääriline asendus 2T819A
                  http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...?artnr=320-563
                  selle odavaid kloone ka pole mõtet kasutada.
                  VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Kunagi sai proovitud asendust KT819GM-iga, ei jäänud pidama.Soovitan soojalt panna originaalid.

Comment

Kus neid KD503 üldse saada, päris kvaliteetsed transid, mingi vene pask ei anna seda möötu kohe mitte välja.

Comment

Originally posted by petka@Mar 6 2006, 17:56
                        Kus neid KD503 üldse saada, päris kvaliteetsed transid, mingi vene pask ei anna seda möötu kohe mitte välja.
                        Analoog peaks olema 2SC5200 ,töötab hästi ka 2N3772,nigelam variant 2N3055.
                        Soovitaks siiski esimest.Saab neid nii Tevalost kui ka Serigost ja muudest hästivarustatud poodidest.Hinnad kõiguvad 20 -70EEK-i tk. kandis. B-)

Comment

Originally posted by maaalune+Mar 6 2006, 22:19--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (maaalune @ Mar 6 2006, 22:19)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-petka@Mar 6 2006, 17:56
                          Analoog peaks olema 2SC5200 ,töötab hästi ka 2N3772,nigelam variant 2N3055.
                          Soovitaks siiski esimest.Saab neid nii Tevalost kui ka Serigost ja muudest hästivarustatud poodidest.Hinnad kõiguvad 20 -70EEK-i tk. kandis. B-) [/b][/quote]
                          Petka, minu soovitatud 2T pole mingi vene pask, teatud lisatähtedega isegi KD503-st paremad (~20 aastane kogemus), nn. lääne pask on just need maaaluse
                          loetletud transside odavamad kloonid, eriti sellest viimasest tuleb kaugemale hoiduda, kui ei saa ON SEMI originaale. Usaldusväärsemate hinnad algavad sealt
                          70 kandist .
                          VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Kui oleksid Tartu kandis siis neid transistoreid võimalik loovutada, isegi valida oleks võimalik u 60 seast, pean silmas just Tesla originaale-minu teada sobib selle asenduseks ka jah 2N3055, kuid jah need on madalamate kvalitatiivsete näitajatega kui KD-d. Muide hiljuti sai mingisugune analoogne seade laiali pekstud, mis Sul pildil, selles oli ikka roppu mood PCB-sid millel olid eelpoolsoovitud transistorid, millega tegu ei tea täpselt kuid ühesuguseid plaate oli u. 20+ ja igalühel neist oli 4 sellist transistorit. Korpust sel monstrumil ei olnud niisiis selle järgi oletama ei saa hakata, aparaadi sisu oli aga tootnud firma Unitra.

Comment

KD503 sain kunagi tellitud kauplusest A Kaabel.Uuri ,ehk on veel võimalus olemas.

Comment

Working...
                              X