Teade

Collapse
No announcement yet.

Odissey Y 010

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Odissey Y 010

    Taga on üks DIN5 pesa. Ei teagi kas see on sisend või väljund. Aga äkki keegi ütleb milleks see auk ja augu taga olev metall karbike on?

    #2
    Kõlliväljundite vahel olev din pesa on ekalaiseri vms. lisamiseks eelvõimu ja lõppvõimu vahele. Kui midagi vahel pole, siis peab nö. "kork" peal olema. See laseb siis eelvõimu väljundi lõppvõimuga kokku. Tagant vaadates vasakus servas olev din pesa on eelvõimuta grammofoni sisend. Aga sobib suurepäraselt ka mikrile ja kitarrile. Mul mingit metallkarbikest küll kuskil pole.
    Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

    Comment


      #3
      Originally posted by vuss@Mar 5 2006, 21:37
      Tagant vaadates vasakus servas olev din pesa on eelvõimuta grammofoni sisend. Aga sobib suurepäraselt ka mikrile ja kitarrile. Mul mingit metallkarbikest küll kuskil pole.
      Hmm... Eelvõimuta migrofonile? Minu loogika just ütleb, et sellistel asjadel nagu migrofon ja kitarr oleks just eelvõimu vaja aga ehk olen ma asjast valesti aru saanud. Metallkarbikese all mõtlen selle sama pesa taga olevat seadistist. Seda näeb siis kui võimendi kaan eemaldada. Ise arvasin, et just see on äkki migrofonile mõeldud "eelvõim"...

      Comment


        #4
        Väljendusin äkki tõesti segaselt. Just nii see ongi. Pesa taga kestas on plekk-karbis eelvõim, mis iseenesest mõeldud grammofonidele, millistel eelvõimu endil sees pole. Osadel grammaritel on ja osadel pole eksole. Noja sobib see sisend tõesti nii mikrile kui kitarrile.
        Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

        Comment

        Working...
        X