Teade

Collapse
No announcement yet.

одйссей y010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Aga vaadake ültse seda trükk plaati.
    sinna oleks nagu midagi peale jooknsud,või see ongi tulnud sellest,et need jubinad on õüle kuumenenud?.
    Endal küll jubinad nii mustad ei tundunud, kui üks kord uurisin seest poolt.
    Aga vb. ei pannud tähele,ja endal trükk plaat jms veel hullemas korras.

Comment

no eks pika aja peale koguneb sinna igasugust saasta.

Comment

nii, üks inimene vähemalt oli abivalmis ja võttis mu võimu parandada. aitäh "Jyrka"
        et siis järgmine neljapäev peaksin kätte saama aga noh eks näeb

Comment

Originally posted by keeRISTOrm@Mar 16 2006, 11:53
          nii, üks inimene vähemalt oli abivalmis ja võttis mu võimu parandada. aitäh "Jyrka"
          loodetavasti saab sinu oma korda.
          mul ka sama jama va odüssusega.
          käis 2-3 korda erinevates kohatades paranduses aga korda raibet ei saanudki.
          nüüd vedeleb nukralt nurgas ja ootab paremaid aegu.
          ise ostsin asemele mingi pioneeri juraka ja nüüd olen ära harjunud puldist tulenevate mugavustega. kogun veel veidi närvi (ikkagi hea riist ju, kahju odavalt ära anda) ja panen müüki.

Comment

Originally posted by desert_fox+Mar 16 2006, 20:47--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (desert_fox @ Mar 16 2006, 20:47)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-keeRISTOrm@Mar 16 2006, 11:53
            loodetavasti saab sinu oma korda.
            mul ka sama jama va odüssusega.
            käis 2-3 korda erinevates kohatades paranduses aga korda raibet ei saanudki.
            nüüd vedeleb nukralt nurgas ja ootab paremaid aegu.
            ise ostsin asemele mingi pioneeri juraka ja nüüd olen ära harjunud puldist tulenevate mugavustega. kogun veel veidi närvi (ikkagi hea riist ju, kahju odavalt ära anda) ja panen müüki. [/b][/quote]
            njaa aga kellele sa siis andsid parandada et korda ei saanud? ja veel kaks kolm korda... hmm imelik, korralikud tehnika vennad ikka peaks korda saama ju. ja isegi kui on nii et ei saa (mis minu arvates suht võimatu) siis mis mõttega müüd? ostja ju ei saa seda korda siiis

Comment

kaks venda oli siit foorumist (enam ei mäleta kes) ja üks oli mingi muu (heade soovitustega) sepp.
              põhimõtteliselt peaks korda saama jah aga näe, siiani pole õnnestunud ja neljandat korda enam jamada ei viitsi vist.
              mis müüki puutub siis kuni ma kirjeldan ausalt esinevaid puudusi siis on see ostja mure, mida ta sellega teeb või kuidas korda saab.

Comment

Originally posted by desert_fox@Mar 17 2006, 18:20
                kaks venda oli siit foorumist (enam ei mäleta kes) ja üks oli mingi muu (heade soovitustega) sepp.
                põhimõtteliselt peaks korda saama jah aga näe, siiani pole õnnestunud ja neljandat korda enam jamada ei viitsi vist.
                mis müüki puutub siis kuni ma kirjeldan ausalt esinevaid puudusi siis on see ostja mure, mida ta sellega teeb või kuidas korda saab.
                Võibolla viga hoopis selles, et soovitakse korda saada sümboolse hinnaga, kahjuks
                korraliku remondi hind tihti sama seadme järelturu hinnaga, eriti kehtib see
                Odüssei korral, seal lisaks veel stabiliseeritud toide mille remont toob lisakulusi.

Antud teema võimu müüja kindlasti uuele omanikule kõike ära ei rääkinud.
                Tumedad jupid, kohad hoopis sellest, et võimu kaua mängitatud stabilisaatori
                lühises transsidega, +/- 37V asemel +/-50V toide. Kahjuks selle vastu kaitset pole.
                Eelvõimu stabilitronid on olnud nii üle koormatud, et 15V asemel nüüd 17V
                annavad, volume regulaatorit puhastatud, väljatinutamisel rajad lõhutud ja
                traatidega asendades millegipärast kanalid risti pandud, põhiveani pole veel jõudnud.
                VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Originally posted by Jyrka+Mar 17 2006, 20:46--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Jyrka &#064; Mar 17 2006, 20:46)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-desert_fox@Mar 17 2006, 18:20
                  Võibolla viga hoopis selles, et soovitakse korda saada sümboolse hinnaga, kahjuks
                  Odüssei korral, seal lisaks veel stabiliseeritud toide mille remont toob lisakulusi.

Antud teema võimu müüja kindlasti uuele omanikule kõike ära ei rääkinud.
                  Tumedad jupid, kohad hoopis sellest, et võimu kaua mängitatud stabilisaatori
                  lühises transsidega, +/- 37V asemel +/-50V toide. Kahjuks selle vastu kaitset pole.
                  Eelvõimu stabilitronid on olnud nii üle koormatud, et 15V asemel nüüd 17V
                  annavad, volume regulaatorit puhastatud, väljatinutamisel rajad lõhutud ja
                  traatidega asendades millegipärast kanalid risti pandud, põhiveani pole veel jõudnud. [/b][/quote]
                  täitsa haige võimendi on ostetud kasutaja "Rom" käest.

Comment

Oled värskelt liitunud kasutaja, millal ma sulle selle võimu müünud olen (kahtlane)? Ma pole ühtegi rikkis võimendit müünud (vähemalt teadlikult mitte) ja enne ostu pakun alati kuulata/katsuda. Ja nii koba ja rumal ma ka pole, et rajad lahti kuumutada ja kanalid valesti ühendada.

Comment

Originally posted by Jyrka+Mar 17 2006, 18:46--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Jyrka &#064; Mar 17 2006, 18:46)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-desert_fox@Mar 17 2006, 18:20
                      Odüssei korral, seal lisaks veel stabiliseeritud toide mille remont toob lisakulusi. [/b][/quote]
                      kõik võib olla
                      võib ka olla, et mõni vend on sõnades kõvem tegija kui tegudes
                      kõik kolm vana on saanud minu käest sama sõnumi - uuri, mis viga ja ütle mis asi maksma hakkab enne kui asja kallale asud. kõigil kolmel korral ütlesin ma küsitud summale OK.
                      mis ma veel pidanuksin tegema - küsima, et aga äkki läheb rohkem????

Comment

Originally posted by Rom@Mar 17 2006, 21:03
                        Ja nii koba ja rumal ma ka pole, et rajad lahti kuumutada ja kanalid valesti ühendada.
                        Seda usun ma ka, kuidagi diletantlikult oli ühendatud.
                        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Originally posted by Rom@Mar 17 2006, 21:03
                          Oled värskelt liitunud kasutaja, millal ma sulle selle võimu müünud olen (kahtlane)? Ma pole ühtegi rikkis võimendit müünud (vähemalt teadlikult mitte) ja enne ostu pakun alati kuulata/katsuda. Ja nii koba ja rumal ma ka pole, et rajad lahti kuumutada ja kanalid valesti ühendada.
                          sa oledgi nagu hea mulje jätnud ja selleks mõtlesingi et see kahtlane, see mul uus kasutaja siin foorumis, eelmine oli beatvoiceboy.

Comment

Originally posted by desert_fox@Mar 17 2006, 17:20
                            Kuna sa ei ütle kes need "parandajad" olid heidad kahtluse varju kõikidele siinsetele remondimeestele... ja ei saa öelda, et see mulle meeldiks.
                            Aga tekib kohe küsimus, kui asja korda ei saadud, siis miks sa ei pöördunud nende poole uuesti ja ei palunud kas korda teha või raha tagastada???

Comment

Originally posted by Rom+Mar 29 2006, 09:16--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Rom @ Mar 29 2006, 09:16)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-desert_fox@Mar 17 2006, 17:20
                              Kuna sa ei ütle kes need "parandajad" olid heidad kahtluse varju kõikidele siinsetele remondimeestele... ja ei saa öelda, et see mulle meeldiks.
                              Aga tekib kohe küsimus, kui asja korda ei saadud, siis miks sa ei pöördunud nende poole uuesti ja ei palunud kas korda teha või raha tagastada??? [/b][/quote]
                              jama jah, et nimesid ei ei mäleta. palju aega ka möödas.
                              miks uuesti ühendust ei võtnud - see on lihtne - lihtsalt ei viitsinud.
                              enamasti ta mõnda aega töötas kah aga lõpp (umbes kuu jooksul) oli ikka sama - üks kanal vajus ära. ei viitsi mingi 200-300 krooni pärast nii pikalt jännata ja nagu lits lapsega linna vahet sõita.
                              kui sul on tekkinud proffesionaalne huvi aparaati näppida siis be my quest. Lohistan selle kobaka sulle kohale aga enne kui parandama hakkad lepime hinna kokku (ei tahaks lõputult palju ka raha sisse laduda). kui vaja siis võime ka diagnostika hinna algatuseks kokku leppida.

Comment

kuidas asjade seis on ?
                                mind huvitaks kas teemaalgataja
                                võimendi saadi korda ja mis maksma läks?
                                mul endal sama asjaga tundub et sama jama +
                                et ei kannata üldse koormust
                                ehk saaks ka remondiabi

Comment

Working...