Teade

Collapse
No announcement yet.

2.1 -ja 5.1 võimendi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

2.1 -ja 5.1 võimendi

Heips kõik :P

Mul üks sõber rääkis et ta tegi kord 5.1 võimendi arvutikõlaritele, et subwoofrile jne kõikidele erinevad võimsused.

Tuli mõte et teeks omale ka pisikese 2.1 võimendi karbi Logitech x-320 kõlaritele laua peale . Kas kellegil on äkki kogemusi, on teinud, näinud, kuulnud, haistnud sellisest skeemist mida ise täitsa võimalik teha.(ikka siis üleüldiselt mitte ainult neile kõlaritele)

Kui keegi teab ka 5.1 skeemi siis sellest ka ära ei ütleks. Kui saan omale 2.1 tehtud teen sugulasele 5.1 võimendi.

Päikest :lol:
    Vaesel ajal on kärbes ka liha.

Tda1553.
    Vaja ainult toidet, sidestuslüüte ja valmis .
    Edit: see liiga hea kivi selle jaoks.
    Arvutikõlaritele paras lm386 .
    Bassikõlarile midagi veidi vingema tnäiteks tda 2050, enne seda muidugi aktiivfilter.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

mm, mul tegi sõber kuidagi ühes tükis.
      Samas muidugi võiks küll lm386 teha aga mis ta väljund võimsus oligi..Vähe ikka- võiks ikka natukene võimsamat heli anda, kuigi maja lammutada ei kavatse .

TDA 2050 + aktiivfilter võib minna vist veidi kalliks. Samas ei oska midagi väita.

Tänud, andke veel infot ma martinj sinu antud nõuande kohta otsin infot natukene.

edit: küsiksin sõbra käest aga ta tegi selle ammu ammu.

Comment

Arvesta sellega , et odavamatel 2.1 kõlaritel on n-ö sateliitvaljuka võimsus 1-2 W mitte rohkem ja ega bassiomagi üle 10 W pole.

Miks nende kõlarite endi võimendi ei sobi ?
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

hiljuti parandasin mingit odavat 5.1 süsteemi.seal kasutati viit TDA2030.bassivõimendi jaoks oli kaks TDA2030 silda pandud.ühiseks radiaatoriks oli pikk alumiiniumklots.konstruktsioon oli minimalistlik ja samas kena vaadata.ja lärmas ka täitsa tublisti.

Comment

Tegemist muidu selliste kõlaritega. No võim sobib suhteliselt küll aga tegelt tahaksin samas jälle "suhteliselt" niisama kätt harjutada

No see mõte ongi suht algeline aga nt sõjamängu ajal mida vahel mängiksin lülitaks bassi võimendi sisse..Kui keegi granaadi viskab siis ikka pauk ka käiks mitte mingi viu :P

Comment

Ega see "sinu tehtud" võimendi nüüd päris "viud"-d pauguks ei muuda.
              Selleks on ikka rohkem element. =P.
              st. seda sa tead isegi.
              lihsatlt mulle jäi ar usaamatusk,või sa mõtled teha mingi potegaga,et saaksid bassi MAX reguleerida.
              siis võib küll jah pauk käia=P.

Comment

Bassil niigi on praegu üks pote olemas, aga samas enne kui proovida bassile võimu teha võiks panna vähe väiksema takistusega pote panna. Siis saab ju rohkem bassi kätte või mis? Kui just läbi ei löö.
                Aga rohkem tahaks jah niimodi kätt soojaks teha, mõtlesin et teeks tavalise võimendi enda tuppa aga siis tuli ühega nii et millel olid mul jupid peaaegu olemas nt et oli vaja trafot 12v ja 5A <_<
                Aga eks ma uurin veel, teengi tavalise võimu hoopis vist

OT: Kui ma posti kirjutasin oli pea kuklas, ninast jooksis verd :lol:

Comment

Working...
                X