Mul üks selline radioola millel toite traffo põlend, niiet tahaks teada mis selle traffo väljund pinged olid, et saaks tööle proovida ja vb. mingi muu traffo asemele panna
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kantata 205 Stereo
Collapse
X
-
Kantata 205 Stereo
Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !Sildid: Puudub
-
Nii palju ma veel ei jaga vist, et skeemi järgi pingeid välja uurida.
Aga jah enne kui hakata uut traffot muretsema võiks ikka proovida kas ja mida see võimendina suudab üldse, niiet ehk saaks keegi kuidagi need pinged teadaAbiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !
Comment
-
ma ka aretasin sellest lõppvõimu plokist eraldi võimendi ning ütlen puhtast südamest, et suuremat asi ta pole. Kõrgeid mängib väga nigelalt. Edasine käik oligi, et ehitasin uue LM1875 kividele (valisin asjatundjate soovitusel). See on üks lihtsaim (5-jalga) ja kvaliteetne kivi. Kuna Trafo, lüüdid ja radikas olid mul olemas siis läks 2 kanaliga võimendi maksma ~100EEK.
KANTATA 205 Stereo lõppvõimendi
Samas kastis LM1875
Comment
-
Originally posted by ilmar@Apr 7 2006, 20:51
Kui võimalik,kirjuta trafo mark(TCA?),ehk on isegi midagi pakkuda.Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !
Comment
Comment