et siis ma küsin igaksjuhuks et mis juhtub siis kui võimendil se näidik läheb nagu muusikat kuulates punasepeale koguaeg. ma ei ütle et ma ise ni teen aga lihtsalt küsin igaksjuhuks. võimuks radiotehnika 020.
Teade
Collapse
No announcement yet.
küsimus võimukohta
Collapse
X
-
Originally posted by jannozz50@Mar 27 2006, 17:07
tähendab seda, et moonutab. aga kuna sul seal ainult bassikõlar järgi, siis sa ei kuule seda
Kuuleb küll ja kuidas veel.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Originally posted by martinj+Mar 27 2006, 17:24--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (martinj @ Mar 27 2006, 17:24)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-jannozz50@Mar 27 2006, 17:07
tähendab seda, et moonutab. aga kuna sul seal ainult bassikõlar järgi, siis sa ei kuule seda
Kuuleb küll ja kuidas veel. [/b][/quote]
Sõltub kuulajast. Mõni karm SPL-ja-tümaka-mees on pläriseva-lõriseva bassiga nii ära harjunud, et ei oska teistmoodi madalsagedusi ette kujutadagi. Isiklikult näiteks pole veel mitte ühtegi autosubwoofrit kuulnud, mille heli mulle meeldinud oleks... ühesugune lõrin kõigil. Panen oma 400.- Sennud pähe, ja sama tümaka-loo mängima - hoopis teine asi, bass on konkreetne, sügav ja mõnus, mitte mingi lörrrrrrrrrrrrr-lörrrrrrrrrrr-plärrrrrrrrr.
Teemasse. Kui tegu bassikõlariga, millel korralikud filtrid vahel, ja võim korralik, ei pruugi midagi juhtuda, filter lõikab tekkivad harmoonilised ära. Samas tavakõlarite kõrgsageduselementidega võid klippimise korral hüvasti jätta. Nii et ei soovita aparatuuri väga piinata, kui kuuled, et moonutab, keera volüümi vähemaks, ükskõik, mida joogised kaaspidutsejad sellest arvavadAlgul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
Comment
-
Originally posted by jannozz50@Mar 27 2006, 17:07
tähendab seda, et moonutab. aga kuna sul seal ainult bassikõlar järgi, siis sa ei kuule sedaÜldse küsiks mis moonutus see selline on, mida sa ei kuule? Kui ei oska kuulata siis iseasi.
et siis ma küsin igaksjuhuks et mis juhtub siis kui võimendil se näidik läheb nagu muusikat kuulates punasepeale
Sisuliselt tähendab see seda, et võimendi töötab max võimsusel. Küll aga pikaajalisel kasutusel võib jõuda asi kriitilise momendini ja siis on juba tõsist remonti vaja, mille tegajärjel kõhnub rahakott! Huvitav, millised on sellel võimendil järel agregaadid ja kes on see seltskond, kes selle kisa üle elab? Seal võib olla kolm võimalust: Kas on kasutusel väga tuimad kõlarid. Või on tegu kurtide klubi liikmeskonnaga, kes naudivad muusikat kõhu kaudu. Viimane võimalus, et võimendi on olnud mingi suva sepa käes, kes on indikaatorite nivood regullinud ja riistad pole paigas õigel võimsusel ja näitavad kriitilist piiri max võimsusest madalamal.
Comment
-
Originally posted by tehnofriik@Mar 27 2006, 16:44
Sõltub kuulajast. Mõni karm SPL-ja-tümaka-mees on pläriseva-lõriseva bassiga nii ära harjunud, et ei oska teistmoodi madalsagedusi ette kujutadagi. Isiklikult näiteks pole veel mitte ühtegi autosubwoofrit kuulnud, mille heli mulle meeldinud oleks... ühesugune lõrin kõigil.
ei kurt ma ka nüüd pole aga jh mul on selle järgi ssw3000. ja vahel se näidik lendab sinna punase ette juba.ja muidu kui kaua oleks umbes se aeg et ei tee midagi võimule kui seal punase peal liigub.
Comment
-
Originally posted by ranz@Mar 29 2006, 09:58
Valedes autodes oled istunud... SPL autodes ei saagi (ja ei peagi) miskit konkreetsust ja head heli olema:S miskit ajad ikka sassi siin hetkel. Ilusa bassiheli kuulamiseks subwoofri poolt tekitatud heliribale pöördu SQ masinate poole ja kuula neid.Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
Comment
Comment