Teade

Collapse
No announcement yet.

võimendi toide........?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

võimendi toide........?

küsimus siis järgmine.......

kui suur võimalus on see, et võimendi toide ei luba võimendil töötada täiel võimsusel?

küsimus tekkis selle pärast, et mul ühel tuttaval on asmasugune võim Amifton 35Y-002C ja tal on selle järel 700W sobwfoofer ja mul on ainult mingi pask komplekt mille võimsus on ~300W ja mul ei toida ära seda võimsust......

võimalus on ka see, et tuttava võim on vähe "üles ehitatud" ja mul ei ole.

1) seleta inimestele lahti "ei toida ära".
    2) kas olete võimended proovinud vahetada ka? Sealt selguks nii mõndagi
    Beers of Estonia

Comment

3) numbreid ei tasu uskuda. samuti tuleb vaatada ka tundlikkust

Comment

"ei toida ära"........ võimendi ei saa seda voolu mis tal vaja on täiel võimsusel töötamiseks

ja ühtegi teist võimendit ei ole proovinud, kuna pole kusagilt võtta.

Comment

Originally posted by Amperloom@Apr 21 2006, 12:39
          "ei toida ära"........ võimendi ei saa seda voolu mis tal vaja on täiel võimsusel töötamiseks

Siis tuleb sul Eesti Energia poole pöörduda.
          VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

tekib küsimus.....

kas foorum on selle jaoks, et inimesi mõnitada või selleks, et kui mõni küsimus on, et siis abi saaks.......

ja kui raske on siis aru saada sellest, et igal asjal (jupil) on oma voolu tarbivus.....
            Näiteks: arvutile pannakse ka ju toide selle järgi, et kui palju iga jupp voolu tarbib...kui toide nõrgaks jääb siis ei tööta arvuti korralikult............ või mis?

ja minu küsimus seisneski selles ju...

Comment

Foorum on selleks et vahetada kogemusi ja lahendada probleema, aga sellise jutuga:
              ja mul on ainult mingi pask komplekt mille võimsus on ~300W ja mul ei toida ära seda võimsust......
              ei võeta sind tõsiselt.
              Loe reeglid läbi ja püstita küsimus uuesti.
              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

küsi oma sõbra käest selle 700w subwoofri mudel, otsi netist välja link ja pane see ka siia kirja! siis ole valmis selleks, et natuke naerdakse, natuke mõnitatakse...kuid lõppkokkuvõttes saad tõenäoliselt ka teada, mis värk on :P

Comment

Kui sul on originaal Amfitoni võimendi (modifitseerimata) siis saavad ka "kõik detailid" piisavalt toidet. Nagu öeldi, ära paljaid numbreid usu. Turul müüdavatel patareitoitel "sangadel" on ka peal kirjas 100W, mis siis et sees on üks 2W-ne valjuhääldi. Siin foorumis pole mõtet vattidega vehela, räägi firmast ja täpsest margist.

Pilamine on tingitud sellest, et pidevalt tuleb siia sinu küsimuse stiilis küsimusi ja vanad olijad ei viitsi vanu tõdesid igale ühele eraldi lahti seletada.
                  Beers of Estonia

Comment

Originally posted by Amperloom@Apr 22 2006, 01:56

kas foorum on selle jaoks, et inimesi mõnitada või selleks, et kui mõni küsimus on, et siis abi saaks.......

kuidas küsid,nii ka vastatakse.
                    üldiselt on nii,et kui võimendi jaoks jääb toiteplokk nõrgaks,siis tuleb sisse iseloomulik moonutus-võimendi hakkab "podisema".seda sa aga ei kaebanud,nii et mure jääb täitsa arusaamatuks.
                    aga voolu tarbib korras võimendi alati täpselt nii palju, kui tootja ette näeb.

Comment

Võib ka tekkida võimendi toiteplokkis iseloomulik pingelangus(toitepinge langeb alla nimivõimsuseks vajaliku väärtuse).See võib olla põhjustatud trafo rikkest või lüütide kuivamisest.
                      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                      Projektide pildid
                      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
                      X