Teade

Collapse
No announcement yet.

indikaatorite kivid läbi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

indikaatorite kivid läbi

probleemiks on siis radiotehnika y7111
    paranduses öeldi et indikaatorite kivid on läbi aga ma siin m6tlesin et äkki saab ise asendada kuna kodus seisab yks katkine y101

kysimus selles siis et kas saab asendada m6ndade kividega y101 pealt?

Täiesti erinevad kivid neil.

Comment

niisiis järeldan et vahetada ei saa
      OK, aga nyyd torkas pähe et disaini m6ttes v6iks ehitada sinna lampide asemele hoopis seieritega indikaatorid......kas nende puhul läheb ikka uusi kivisi vaja :unsure:

Comment

ära nüüd kohe midagi vahetama või muutma hakka.algul võta tester ja mõõda,kuidas muutub pinge võimsuse muutmisel indikaatori m/s-del 13 jalal.alles pärast seda mõõtmist võib hakkata mõtlema,et mida ette võtta.

Comment

no kui ma pinge ära m66dan siis mis ma sellega peale hakkan
          pole ise asjatundja siiski ju

Comment

seal olev pinnge liigutab indikaatoreid,seepärast tuleb alati eelnevalt seda mõõta.muidu võib juhtuda ka nii et suure vaeva ja hoolega ehitatud indikaator ei hakka samuti tööle.

Comment

lisan siis et kuni 5-da lambini indikaatorid p6levad lihtsalt ja viimased kaks ei anna yldse elumärke

Comment

see ei tähenda midagi.otsi endale mõõteriist ja vaata kuidas pinge muutub.

Comment

juhul kui millegagi mõõta pole,siis tõmba lahti pistik A7-XP1 ja vaata,kas tuled kustuvad,või jäävad põlema.
                  loodan,et sa skeemi ikka leidsid.

Comment

no nii
                    leidsin pistiku ja t6mbasin lahti
                    muide see pistik oli suht lahti sealt plaadi kyljest äkki on viga siis hoopis selles

:unsure:

Comment

tuled kyll kustusid aga k6laritest hakkas tulema vaikset ragisevat häält
                      niipea kui pistiku tagasi panin toimis v6imendus normaalselt ja tuled p6lesid samuti nagu enne

Comment

http://www.radi0tehnika.narod.ru/go/.../zip/u11-1.jpg
                        see on skeem,otsi sealt see pistik üles.
                        seejärel püüa sellest pistikust lahti võtta jalad 1 ja3.(need on need otsad mis indikaatorile lähevad)midagi keerukat seal pole,peaasi et jõudu ei kasuta ja ära ei lõhu.siis vaata,kas tuled kustuvad või mitte.kui tuled kustuvad,siis on indikaator korras ja on hoopis detektoris.

Comment

leidsin vist selle koha yles aga minu v6imu plaadil on koht tähistatud: xs
                          see asub plaadil kus on sisendid
                          loodan et ma olen 6igel teel, kuid juhul kui need kaks juhet 1 ja 3 on 6iges siis minu mäletamist mööda kyll tuled kustusid kuid kuskilt hakkas suitsu välja ajama(proovisin neid juhtmeid ka enne välja t6mmata)

Comment

jootsin paar logisevat pistikut kinni ja tuled hakkasid tööle
                            OK tänan siiski abi eest

Comment

Working...
                            X