Mul selline kysimus sis, et mul on kõlarid 4-8 oomi...aga kui ma panen sinna taha võimu nt 4-16 oomi siis millise takistuse pealt ta mängima akkab?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Millisel takistusel mängib?
Collapse
X
-
No jah...See on nüüd küll loll lugu kui klienti aetakse segadusse reaktiivtakistuste jm. mittevajaliku pahnaga.Sinu puhul on ikka määravaks kõlari aktiivtakistus, e. takistus alalispingele.Seda saab mõõta igasuguse testriga...Reaktiivtakistuste mõõtmine/määramine ei tule kõneallagi kodustes tingimustes(no kui just labor püsti pole :lol: ).The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
Originally posted by Cheopps@May 15 2006, 03:19
No jah...See on nüüd küll loll lugu kui klienti aetakse segadusse reaktiivtakistuste jm. mittevajaliku pahnaga.Sinu puhul on ikka määravaks kõlari aktiivtakistus, e. takistus alalispingele.Seda saab mõõta igasuguse testriga...Reaktiivtakistuste mõõtmine/määramine ei tule kõneallagi kodustes tingimustes(no kui just labor püsti pole :lol: ).
Andres.Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
Andres, djhut.pri.ee
59103952
Comment
-
No jah...Aga kes sellega hakkama saaks?!Eriti veel juhul kui ei tehta neil kahel suurusel vahetkiThe difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
Originally posted by Cheopps@May 18 2006, 11:27
No jah...Aga kes sellega hakkama saaks?!Eriti veel juhul kui ei tehta neil kahel suurusel vahetkiHeli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
Andres, djhut.pri.ee
59103952
Comment
-
ikkagi... kuna kõlarid on eeskätt induktiivsed asjakesed, siis nende takistus tõuseb sageduse tõusuga, seega minimaalne takistus on alalisvoolule. Igasuguste filtrite ja muude toredate asjade lisamisel võib ju juhtuda nii, et üks riba tuleb enne juurde kui teine ära kaob ja siis vahepeal on takitus natuke alla alalisvoolu takituse, kuid selles piirkonnas niikuinii enam ei ole nii suuri võimsusi kui madalamas otsas ja seega pole väga suurt ohtu.
Comment
Comment