Teade

Collapse
No announcement yet.

yamaha resiiver

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    yamaha resiiver

    Mis arvate sellisest riistapuust
    http://www.excelhifi.com.au/prod170.htm

    Kas ta saax selliste kõlaritega hakkama eriti madalapoolega (radiotehnika s-90 8 oomi) hetkel sony ressiiver 5x100 aga bassi no ei tule ültse kohe ..äkki yamaha parem ?

    #2
    Vs: yamaha resiiver

    Sellise ressiiveriga oli just kokkupuude. Nimelt kasutati teda ühel klassi peol(ruum oli 16 m2). Ja ühendatud oli ta nii, et 2 rööbiti S-400 ühes kanalis ja teises 15" starsound. Võimsuselt oli üllatavalt hea ja poleks isegi osanud arvata, et nii kenasti hakkama saab nendega.

    Kui nüüd kvlaiteedi juurde minna, siis S-90 saab kindalsti takistuseks kõlar, mitte ressiiver, seles olen veendunud, kuna tegu ikakgi täiesti transsidel oleva ressiiveriga. Jah kui dekoodrid on peal, siis 0dB juures ilma sisendita sahin sees, aga vähemalt rx-v650 kaob ka see, kui kõik tilulilud kõrvaldada ehk pure direct nupp sisse lülitada(isegi tämbreid ei saa sel juhul reguleerida enam).

    Kui nüüd rääkida madalatest, siis ise reguleerida saab kõigest +/-6dB ulatuses madalat, seega "tümmivennale" võib tulla sellest puudus, aga sel juhul komepnseerib selle arvutihelikaardi ekvalaiser(rõhutan veelkord, et sel juhul enam pole see sisend niivõrd tähtis, kuna kasutusse lähevad S-90 kõlarid).

    Comment

    Working...
    X