Tere siis raffas jälle. Tükk aega on möödas kuni ma siin viimati käisin, aga näete. Palju asju on ka juhtunud.
Igatahes oli pidu, oli paar s-90-neid, olid ainultjuhtmed, ja olid inimesed.
Ning peo lõppedes polnud enam minu mikronis eluvaimu sees.
Isegi arvan/tean mis tehti temaga, üks kanal lasti läbi alguses kui ühendati pluss miinusega lihtsalt, teine kanal lõpetas töötamise pärast seda kui ühesse kanali miinusesse pandi üks kõlarijuhe, teise miinusesse teine sama kõlari juhe.
Optilisel vaatlusel põlemisjälgi sees ei näe. Samuti pole kahjuks testrit...
Heli tuleb väga ragisv ja vaikne, tundub nagu ilma võimenduseta, või siis väikse võimendusega ainult.
Kuna loen end dumbuseriks sellel alal, siis palun spetsiifilisi sõnu ehk mitte kasutada. Tinutada oskan
Oskate öelda, mis kanti värk võis läbi minna? Et ma lähen toon poest siis uue ja vahetan ära ja saan ehk kasti jälle tööle??
Kuidas juhtmed kokku said?
No polnud otsi ja juhtmed torgati lihtsalt aukudesse.
Igatahes oli pidu, oli paar s-90-neid, olid ainultjuhtmed, ja olid inimesed.
Ning peo lõppedes polnud enam minu mikronis eluvaimu sees.
Isegi arvan/tean mis tehti temaga, üks kanal lasti läbi alguses kui ühendati pluss miinusega lihtsalt, teine kanal lõpetas töötamise pärast seda kui ühesse kanali miinusesse pandi üks kõlarijuhe, teise miinusesse teine sama kõlari juhe.
Optilisel vaatlusel põlemisjälgi sees ei näe. Samuti pole kahjuks testrit...
Heli tuleb väga ragisv ja vaikne, tundub nagu ilma võimenduseta, või siis väikse võimendusega ainult.
Kuna loen end dumbuseriks sellel alal, siis palun spetsiifilisi sõnu ehk mitte kasutada. Tinutada oskan
Oskate öelda, mis kanti värk võis läbi minna? Et ma lähen toon poest siis uue ja vahetan ära ja saan ehk kasti jälle tööle??
Kuidas juhtmed kokku said?
No polnud otsi ja juhtmed torgati lihtsalt aukudesse.
Comment